Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Ana Baniciu și-a botezat fiul în cea mai mare discreție. Micuțul Aris, chipeș în costum și papion, în brațele nașei Raluka

raluka la botez fiu ana baniciu (4)
Raluka este nașa fiului Anei Baniciu. / Foto: Instagram

Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată la începutul lunii iunie. Cel mai important eveniment de până acum din viața fiului ei și, totodată, a tinerei ei familii a venit în weekend. Micuțul Aris a fost botezat, iar momentul de suflet a fost celebrat în cea mai mare discreție.

De obicei generoasă cu fanii când vine vorba de momentele importante din viața ei, de data aceasta, Ana Baniciu a decis să țină totul secret și să nu posteze nimic. În schimb, nașa lui Aris și cea mai bună prietenă a Anei, Raluka, a împărtășit câteva frânturi.

Citește și: Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: “Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt mândră că sunt nașa ta. Ești iubit până la cer și înapoi!”, a scris Raluka pe Instagram, unde a postat imagini. Nașul nu a fost iubitul ei, care a însoțit-o, însă, la petrecere, ci DJ Mahony, bun prieten al lui Edy Kovacs, soțul Anei Baniciu.

Aris a fost foarte cuminte și chipeș, îmbrăcat într-un costumaș elegant, la care părinții i-au pus și un mic papion. A fost atent în timpul slujbei din biserica împodobită cu flori albe special pentru creștinarea lui, iar Ana și Edy au fost extrem de emoționați. La petrecere, băiețelul a avut o altă ținută în alb și bej.

Citește și: Transformarea casei de 100 de ani în care s-a mutat Ana Baniciu cu soțul și fiul. Tavan la cinci metri înălțime și cadă în dormitor

Galerie foto

Nașa Raluka, însoțită de iubit la botezul fiului Anei Baniciu

Raluka a fost însoțită de iubitul ei la botez, dar acesta preferă să stea în umbră. Singura dovadă a prezenței lui este o poză pusă de solistă pe InstaStory, în care partenerul îi ține drăgăstos mâna pe picior. "Iubirea mea", a scris vedeta în dreptul pozei.

Citește și: Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: “Îmi trebuie mult mai în vârstă”. Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

raluka si iubitul

Raluka a fost însoțită de iubit la botezul fiului Anei Baniciu. / Foto: Instagram

Bărbatul care-i este alături vedetei este un cetățean străin cu 20 de ani mai mare decât ea. Cei doi locuiesc împreună, după ce bărbatul a ales să se mute în România, și se înțeleg foarte bine. Călătoresc mult, atunci când timpul le permite, ajungând în locuri îndepărtate, precum Mexic sau Hawaii. În Mexic, acesta și are o afacere: un resort de lux. "Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare", spunea Raluka, în urmă cu câteva luni, în studioul PROFM.

De altfel, Raluka a fost superbă la botez. Într-o rochie neagră, elegantă și decoltată, cântăreața a fost în centrul atenției, eclipsată doar de vedeta zilei, finuțul ei.

Top citite
01 ana baniciu si fiul ei
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"
02 Raluka/ Foto: Facebook
Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”
03 casa ana baniciu (1)
Transformarea casei de 100 de ani în care s-a mutat Ana Baniciu cu soțul și fiul. Tavan la cinci metri înălțime și cadă în dormitor
04 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
05 Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău/ Foto: Facebook
Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău: „Îți mulțumim că am devenit o familie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu
Ana Baniciu, într-un costum de baie din două piese, la două luni de când e mamă. Are deja abdomen plat: "Tu char ai născut?"

Ana Baniciu a devenit mamă în luna iunie, dar deja arată ca și cum nu a fost vreodată însărcinată. Pozele în costum de baie, făcute pe litoralul românesc, demonstrează că solista de 31 de ani este printre puținele norocoase al căror corp și-a revenit imediat de la sine.

ana baniciu (1)
Ana Baniciu, în costum de baie, la o lună de când a născut. E la fel ca înainte de sarcină: "Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum"

Ana Baniciu a devenit mamă de băiat acum câteva săptămâni și, pe lângă faptul că s-a recuperat rapid după operația de cezariană, a scăpat și de kilogramele acumulate. La fix o lună de când a născut, Ana Baniciu a îmbrăcat costumul de baie și a ajuns la mare.

ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulată: „A revenit talia”

Ana Baniciu a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă ipostază în care apare, la doar o lună după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Cântăreața și partenerul ei, Edi Kovacs, au devenit părinți pe data de 4 iunie, deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie.

WTFun
WTFUN
Cum au descoperit matinalii de la ProFM talentul unei fetițe de 13 ani

„De asta iubim noi radioul!”

Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"A fost iubirea vieții mele". Jim Carrey despre actrița pe care nu o poate uita nici la 20 de ani de la despărțire

"A fost iubirea vieții mele". Jim Carrey despre actrița pe care nu o poate uita nici la 20 de ani de la despărțire

FILM NOW Determinat să treacă linia de sosire. Colin Farrell a alergat pentru prietena sa care suferă de o boală foarte dureroasă: Ea e curajul
Determinat să treacă linia de sosire. Colin Farrell a alergat pentru prietena sa care suferă de o boală foarte dureroasă: Ea e curajul

Determinat să treacă linia de sosire. Colin Farrell a alergat pentru prietena sa care suferă de o boală foarte dureroasă: Ea e curajul

DIGI WORLD Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală
Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online
Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online

Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI24 Câți ani îi vor trebui Iranului pentru a-și reface instalațiile bombardate de Israel. Teheranul ameninţă cu „consecinţe amare”
Câți ani îi vor trebui Iranului pentru a-și reface instalațiile bombardate de Israel. Teheranul ameninţă cu „consecinţe amare”
DIGI SPORT Real Madrid a luat două decizii radicale, după ce a aflat cine primește Balonul de Aur
Real Madrid a luat două decizii radicale, după ce a aflat cine primește Balonul de Aur
DIGI FM
"Ne-am împrumutat pentru a susține economiile altor țări". Analistul Radu Georgescu, despre datoriile de sute de miliarde de euro ale României
UTV (FOTO) Ana Baniciu si Edy Kovacs si-au botezat baietelul. Imagini emotionante de la eveniment
(FOTO) Ana Baniciu si Edy Kovacs si-au botezat baietelul. Imagini emotionante de la eveniment