Bucuresti | 102,8FM ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME (NEW PW)

Știri

lili sandu

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Deși mai sunt doar două săptămâni până la prima lună de vară, Lili Sandu a furat startul și s-a bucurat de câteva zile la căldură. A ales un loc unde soarele nu e o problemă și și-a aruncat în bagaj câteva costume de baie.

CRBL și elena

Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”

Elena, fosta soție a lui CRBL, a dispărut de pe rețelele sociale imediat după anunțul privind divorțul de celebrul artist, însă acum a revenit în forță, impresionându-și prietenii virtuali.

Articol susținut de DIGI 1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024

“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days”, campania special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat: discount de 50% pentru primele 6 luni consecutive, la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

Reprezentantul Elveției, Nemo, a câștigat la Eurovision 2024/ Profimedia

Piesa câștigătoare Eurovision 2024. Nemo a primit 591 de puncte

Piesa câștigătoare de la Eurovision 2024 este „The Code”, interpretată de artistul Nemo. În urma voturilor, interpretul a acumulat 591 de puncte. 

Emily Goldberg/ Foto: Instagram

Fosta iubită a lui Avicii a murit, la șase ani de la moartea DJ-ului suedez. Emily Goldberg avea 34 de ani

Emily Goldberg, fosta iubită a celebrului DJ suedez Avicii, a murit la vârsta de 34 de ani din cauza unei embolii pulmonare. Emily și Avicii au fost într-o relație timp de doi ani, începând cu 2011, înainte ca artistul să-și încheie viața în mod tragic în 2018.

Alex Ionescu (AI) in studioul PROFM

Primul DJ cu inteligenta artificială va avea emisiune săptămânală la ProFM

ProFM va sărbători o premieră în acest weekend: primul DJ cu inteligență artificială din radioul românesc va avea emisiune la ProFM.

Rihanna/ Profimedia

Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Rihanna a fost surprinsă pentru prima dată în public, după ce a lipsit de la Gala Met. Artista în vârstă de 36 de ani a fost fotografiată pe străzile din New York, alături de partenerul ei, A$AP Rocky.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!