Bucuresti | 102,8FM SABRINA STOICA - DACA NE RANIM (NEW PW)

Știri

Antonia

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Orice poză pusă de Antonia pe rețelele sociale devine o ocazie ca fanii să o copleșească cu laude, iar cele mai recente imagini nu fac excepție. Solista de 35 de ani și-a arătat puterea de seducție și senzualitatea cu care a fost înzestrată, într-un carusel de instantanee, unul mai hot ca celălalt.

Celine Dion Returns To Caesars Palace Residency

Celine Dion, într-o imagine rară alături de gemenii ei, la concertul The Rolling Stones. Nelson și Eddy au 13 ani

Celine Dion a publicat pe contul ei de Instagram o imagine rară cu cu fiii săi, gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, și Rene-Charles (23 de ani), de la concertul The Rolling Stones. În inedita, fotografie apare și solistul trupei britanice, Mick Jagger.

Beyonce

Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii

Beyonce și-a dat pe spate fanii cu cele mai noi imagini pe care le-a postat pe Facebook și Instagram. În negru din cap până-n picioare, superstarul de 42 de ani, care a lansat recent albumul de succes "Cowboy Carter", a pozat singură, dar și alături de soț și de buna ei prietenă, Kelly Rowland.

dana marijuana

Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”

Răsturnare de situație între Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu și Valentin, iubitul ei. La câteva săptămâni de când au anunțat că s-au despărțit și au anulat nunta, artista a dezvăluit că s-au împăcat.

Elvis Presley/ Profimedia

Autopsia secretă a lui Elvis Presley. Care ar fi adevărata cauză a morții legendarului cântăreț

Moartea prematură a lui Elvis Presley, pe 16 august 1977, a șocat pe toată lumea și a declanșat numeroase zvonuri despre ceea ce l-a ucis pe Regele Rock 'n' Roll. Stilul său de viață nesănătos, marcat de abuzul de medicamente, a fost adesea citat ca factor principal. Însă, sigilarea rezultatelor autopsiei de către familia sa timp de 50 de ani nu a făcut decât să amplifice misterul.

Sophie Turner și Taylor Swift

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

După divorțul de Joe Jonas, actrița Sophie Turner și-a găsit un mare sprijin în Taylor Swift. Cântăreața i-a sărit în ajutor și i-a oferit apartamentul ei din New York, pe o perioadă nelimitată, pentru a se liniști și a avea unde locui alături de cele două fiice ale ei și ale membrului trupei Jonas Brothers.

Anna Lesko

Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Anna Lesko care reușește să-și impresioneze prietenii virtuali de fiecare dată.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!