Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Cher/ Profimedia

Cher arată uimitor la 77 de ani. Artista a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles, într-o salopetă decupată

Cher, renumita cântăreață în vârstă de 77 de ani, a strălucit pe covorul roșu la premiera documentarului „Bob Mackie: Naked Illusion”, purtând o ținută uluitoare. Vedeta a apărut la evenimentul din Los Angeles într-o salopetă neagră, cu decupaje îndrăznețe. 

alexandra stan

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă pe care speră să o audă peste tot vara aceasta, mai ales în cluburile din străinătate. Pentru a completa melodia "Bambola" cu ceva aparte, blonda a făcut și un dans special pe refren și a postat scurtul filmuleț în care-și arată mișcările.

Anitta

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Anitta, senzația muzicii braziliene, nu a fost niciodată o timidă. Twerk-ul face parte din fiecare spectacol pe care-l susține și din fiecare videoclip pe care-l filmează, la fel și ținutele mulate, scurte sau decupate.

Vizual Digi Communications (1)

Digi Communications N.V. raportează venituri și alte câștiguri consolidate de 447 milioane de euro

Loredana Groza

Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”

Mereu în centrul atenției și recunoscută pentru aparițiile extravagante, Loredana Groza pare să adore să stârnească valuri de controverse printre fani, ceea ce s-a și întâmplat de curând, când a îmbrăcat niște pantaloni foarte scurți.

Selim the Kid

Cine sunt părinții lui Selim The Kid. Tatăl lui este luptător de MMA și s-a mutat în România când era copil

Selim The Kid este puștiul care face furori pe YouTube, mai ales printre copiii de vârsta lui. Are peste 270.000 de abonați la canalul lui și peste 350 de clipuri postate. Face vlog, cântă și are și contracte de imagine. De toate se ocupă, însă, părinții lui Selim The Kid.

shania (10)

Shania Twain, adevărul despre legătura foarte specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

Shania Twain a vorbit într-un interviu acordat revistei People despre „legătură foarte specială” cu Jon Bon Jovi, după ce acesta a numit-o „sora lui spirituală”: „Îmi încălzește inima”, a mărturisit ea.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!