Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan THE AVENER - THE MORNING SUN (NEW PW)

Știri

conturi instagram

Instagram a șters cel puțin 30 conturi populare de meme. Care este motivul

Dacă ai observat că unele dintre paginile tale favorite de meme-uri au fost șterse de pe Instagram, iată care este motivul.

noah cyrus melodie

Îi face concurență lui Miley. Ce melodie a lansat Noah Cyrus, sora la fel de nonconformistă a artistei

Nu mulți sunt cei care știu că Miley Cyrus are 5 frați și surori la fel de talentați ca ea. Cea mai cunoscută dintre surorile sale, Noah, care a debutat în industria muzicală la vârsta de 16 ani, a lansat o nouă piesă.

shiloh pitt

Fetița care vrea să fie băiat. Cum a fost surprinsă Shiloh Jolie-Pitt, fiica cea mare a Angelinei și Brad

La 13 ani, Shiloh Jolie-Pitt lasă în urmă perioada copilăriei și se transformă într-o tânără încântătoare. Recent, ea a fost surprinsă de angajații publicațiilor mondene pe străzile din L.A, alături de mama și sora sa, Zahara.

Kit Harrington, fericit după externarea de la reabilitare. Cum și în compania cui a fost fotografiat actorul

Internarea în clinica de reabilitare pare să îi fi priit lui Kit Harington. Actorul a fost suprins de paparazzi, în timp ce se bucură de o ieșire la prânz cu Ben Crompton, colegul său din "Game of Thrones".

Cauza morţii lui Cameron Boyce, dezvăluită de autorităţi. Ce arată raportul medicului legist

Cauza morții lui Cameron Boyce a fost stabilită în mod oficial. Conform raportului medicului legist care s-a ocupat de acest caz, starul postului de televiziune Disney a decedat din cauza epilepsiei.

lady gaga

Lady Gaga, surprinsă în ipostaze hot alături de inginerul de sunet Dan Horton. Cum arată bărbatul

Este Lady Gaga într-o relație cu inginerul de sunet Dan Horton? În urmă cu puțin timp, presa de peste ocean a obținut poze cu ei sărutandu-se!

ronaldo georgina iubita

Georgina, apariție inedită alături de Cristiano Ronaldo, la Gala Marca. Cum s-a îmbrăcat - FOTO

Cristiano Ronaldo a fost premiat de Marca pentru întreaga carieră, iar portughezul a avut și mai multe motive să zâmbească, fiindcă la brațul său s-a aflat Georgina Rodriguez, cea care îl susține necondiționat.

Ultimele știri

50 cent si diddy

Cum a pornit rivalitatea dintre Diddy și 50 Cent. O piesă dură în 2006, acum un documentar despre acuzațiile aduse lui Sean Combs

Kanye West/ Profimedia

Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

chaz bono, cher

Cher și fiul ei cel mare, îmbrățișări pe covorul roșu, după ce el i-ar fi retras divei invitația la nuntă. Niciun semn de animozități

Michael J. Fox Joins Coldplay to Play Guitar During 'Fix You' at the Band's Glastonbury Set

Chris Martin, despre momentul în care a cântat cu Michael J. Fox, în vară: „M-am simțit de parcă aș avea șapte ani și aș fi în Rai”

eminem si fiica lui (2)

Durul Eminem, mielușel în fața fiicei care-l va face bunic pentru prima dată. Piesa și imaginile care au adus lacrimi în ochii fanilor

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen