Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan SABRINA CARPENTER - ESPRESSO (NEW PW)

Știri

gigi hadid cody simpson

Primii iubiți ai artistelor. Cine a fost primul partener al Selenei Gomez și cu cine s-a iubit Tayor Swift

Multe dintre ele au crescut sub lumina reflectoarelor și au întâmpinat dificultăți în viața personală. Deși presa a fost cu ochii pe ele, următoarele artiste au reușit, totuși, să treacă prin etapele amoroase specifice oricărei adolescente.

katy perry plagiat

Katy Perry a fost găsită vinovată de plagiat. Este obligată sa plătească despăgubiri de milioane de dolari

Katy Perry și casa sa de discuri trebuie să plătească despăgubiri de 2,7 milioane de dolari unui rapper american, al cărui cântec a fost folosit ca sursă de inspirație pentru hitul "Dark Horse".

antonia machiaj

Poză rară cu Antonia și toți cei trei copii ai săi: "Sunt cea mai fericită femeie din lume!"

În urmă cu puțin timp, Antonia a publicat pe profilul său oficial de Instagram o poză cu toți cei trei copii ai săi. Int-run moment rar, Maya, Dominic și Achim zâmbesc alături de mama lor celebră.

casa de papel

"La Casa de Papel" a doborât recordul de vizionări deținut de "Stranger Things". Câte conturi au văzut sezonul 3 în prima săptămână

”La Casa De Papel” a devenit, în 2018, cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix.

Celine Dion. Câștiguri de 37,5 milioane dolari

Celine Dion, de nerecunoscut în cel mai recent pictorial. Cum s-a lăsat fotografiată

Este de nerecunoscut în ultima vreme, cu apariții fashion de invidiat și o răbufnire de sex-appeal, stil și curaj. Celine Dion, căci despre ea vorbim, și-a impresionat fanii cu o serie de apariții îndrăznețe și nu se oprește aici.

The

Drama prin care a trecut Billie Eilish, cea mai populară cântăreață a momentului: "Nu suportam singurătatea"

Billie Eilish a profitat de apariția în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone" pentru a le vorbi deschis fanilor despre depresie și auto-vătămare.

Rihanna. Câstiguri de 62 milioane dolari

Rihanna "recidivează" cu un nou pictorial sexy. Cum își promovează colecția de lenjerie intimă

Rihanna recidivează cu o nouă ședință foto incendiară. Cântăreața a reușit, din nou, să agite apele pe rețelele de socializare cu ajutorul unui pictorial menit să promoveze noua colecție a liniei sale de lenjerie intimă.

Ultimele știri

50 cent si diddy

Cum a pornit rivalitatea dintre Diddy și 50 Cent. O piesă dură în 2006, acum un documentar despre acuzațiile aduse lui Sean Combs

Kanye West/ Profimedia

Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

chaz bono, cher

Cher și fiul ei cel mare, îmbrățișări pe covorul roșu, după ce el i-ar fi retras divei invitația la nuntă. Niciun semn de animozități

Michael J. Fox Joins Coldplay to Play Guitar During 'Fix You' at the Band's Glastonbury Set

Chris Martin, despre momentul în care a cântat cu Michael J. Fox, în vară: „M-am simțit de parcă aș avea șapte ani și aș fi în Rai”

eminem si fiica lui (2)

Durul Eminem, mielușel în fața fiicei care-l va face bunic pentru prima dată. Piesa și imaginile care au adus lacrimi în ochii fanilor

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen