Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

Eurovision Song Contest Preparations, Rotterdam Ahoy, Netherlands - 07 Dec 2019

Eurovision 2020 a fost anulat

Eurovision 2020, care urma să aibă loc în mai, la Rotterdam, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat organizatorii concursului, notează digi24.ro.

Johnny Depp. Foto: Getty Images

Vanessa Paradis, Penelope Cruz și Winona Ryder îl susțin pe Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. Declarațiile actrițelor

Fosta iubită a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, cu care actorul are doi copii, îi ia apărarea public în procesul pe care acesta îl are cu fosta soție Amber Heard. Și nu este singura care își arată susținerea față de el, la fel au făcut-o actrițele Penelope Cruz și Winona Ryder.

Daily Instagram Posts

Drake scrie din nou istorie în muzică. Recordul doborât de artist

Drake scrie din nou istorie în muzică: rapperul canadian doboară recordul pentru cele mai multe intrări în Billboard Hot 100.

amna2

AMNA - Camera ta (Official Video)

AMNA - Camera ta | www.profm.ro

Premiere Of 20th Century Fox's

O femeie a fost arestată după ce a pătruns în locuința lui Jennifer Lawrence. Cum a reacționat actrița care se afla în casă

Jennifer Lawrence și soțul ei s-au trezit duminica seara cu o intrusă în casă.

Jennifer Lopez la

Jennifer Lopez, într-o rochie decupată complet, cu picioarele tonifiate la vedere: "Ceva care ar putea să vă lumineze ziua"

Este ceva ce Jennifer Lopez nu poate face? Artista a lansat la începutul acestei săptămâni noua ei colecție de pantofi DSW, iar pentru această ocazie s-a pregătit cu o ședință foto hot cu care și-a surprins și de această dată fanii. 

Smiley

Smiley a intrat în autoizolare după ce s-a întors din America. Mesajul postat de artist

Smiley a fost plecat în America și s-a întors în urmă cu câteva zile în țară. El și colegii care l-au însoțit în SUA au decis să intre direct în autoizolare, după cum a scris artistul într-o postare pe Instagram. 

Ultimele știri

66th GRAMMY Awards - Arrivals

Kelly Clarkson a cântat piesa din „Titanic”, iar fanii au reacționat imediat: „Această interpretare l-ar fi putut salva pe Jack”

sore (2)

Sore, în costum de baie în Dubai, destinație pe care a tot ocolit-o. Are un abdomen cu pătrățele și arată "mai bine ca la 25 de ani"

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!