Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU AMI - NOSTALGIA (NEW PW)

Știri

2009 The CW Network UpFront

Fanii, luați prin surprindere. Una dintre actrițele din Gossip Girl, fotografiată însărcinată, la câteva luni după ce nu a mai fost văzută în public

Surpriză! Leighton Meester este însărcinată. Starul din Gossip Girl și-a luat prin surprinde fanii, după ce a fost fotografiată pe stradă, în Los Angeles, cu burtica la vedere.

Curtis

Eminem, topit după fiica sa: M-a făcut atât de mândru. Dezvăluiri emoționante ale rapperului, într-o discuție cu Mike Tyson

Într-o discuție cu Mike Tyson, Eminem, câștigător a 15 premii Grammy, a vorbit, emoționat și încântat, despre cea mai mare realizare din viața sa: creșterea copiilor. Rapper-ul în vârstă de 47 de ani spune că este atât de mândru de fiica sa, dar și de cele două nepoate pe care le-a crescut.

adda foto

ADDA lansează „Stelele”: Am compus piesa de când suntem în autoizolare

ADDA lansează „Stelele”, o piesă dedicată celor care au suferit sau suferă din dragoste. Scrisă și interpretată în stilul unic al ADDEI, „Stelele” este un single sincer și emoționant, ce împărtășește povestea unui îndrăgostit care simte atunci când iubirea se risipește, iar dintr-o lume colorată totul devine gri.

BET Presents The 51st NAACP Image Awards - Show

Rihanna scrie istorie. Este prima vedetă din lume care pozează astfel pe coperta celebrei reviste Vogue, ediția britanică

Rihanna deschide ediția din luna mai a British Vogue si scrie istorie devenind prima vedetă care poartă durag pe coperta celebrei reviste. Artista și antreprenoarea din Barbados a fost fotografiată de Steven Klein.

Brandon Maxwell - Runway - September 2019 - New York Fashion Week: The Shows

Noul iubit al Irinei Shayk? Fosta iubită a lui Bradley Cooper, fotografiată alături de unul dintre cei mai râvniți burlaci din America

Fosta iubită a lui Bradley Cooper Irina Shayk a fost fotografiată recent alături de dealerul de artă Vito Schnabel (33 de ani), în Manhattan, în timp ce se îndreptau spre locuința acestuia. 

v5_Digi Alexandru

Campania #amgrijă se extinde la nivelul întregului Grup Digi România

Campania #amgrijă își propune să transmită clienților Digi România, telespectatorilor și ascultătorilor platformelor audiovizuale ale grupului, informații despre eforturile echipelor noastre pentru a menține calitatea serviciilor la același nivel ca în condițiile normale de activitate.

ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored

Fanii o văd rar astfel. Ariana Grande, aproape de nerecunoscut cu părul ei natural. De ce-l poartă mereu prins într-o coada înaltă

De mai bine de șase ani, Ariana Grande și-a obișnuit fanii cu look-ul care a devenit semnătura ei în materie de stil, și anume parul prins intr-o coadă foarte înaltă.

Ultimele știri

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

olivia rodrigo

Olivia Rodrigo, gest caritabil după primul concert în Filipine

The Weeknd

The Weekend, criticat după ce și-a uitat versurile propriului hit, în plin concert: "S-a săturat de melodia asta"

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals

Taylor Swift, cele mai multe nominalizări la MTV EMA 2024. Cine o urmează în clasamentul nominalizaților

Kanye West și Bianca Censori

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!