Bucuresti | 102,8FM MABEL - DONT CALL ME UP

SLIDE, un nou film inspirat din viata lui JIMI HENDRIX!

slide-un-nou-film-inspirat-din-viata-lui-jimi-hendrix

Un nou film inspirat din viata lui Jimi Hendrix va fi lansat sub numele de "Slide".

Drama va prezenta o secventa din viata lui Hendrix, legendarul "lost weekend" din septembrie 1969, cand artistul a fost subiectul unei farse, o rapire fictiva pusa la cale de managerul sau.

"Este o parte din povestea lui Jimi si cred ca este o oportunitate sa-l prezentam dintr-un unghi unic. Asta a fost scopul meu cand am scris scenariul si asta va fi scopul meu si cand voi face filmul" a declarat scenaritstul si regizorul filmului, R H Greene.

Din pacate nu a fost facut public numele actorului care va juca rolul lui Jimi dar un lucru este sigur, productia peliculei va incepe undeva in primele luni ale anului viitor. Revenim cu detalii!

Top citite
01 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nu exclude să se căsătorească din nou. „Sunt o romantică”
02 VIZUAL TV 1000 The Art of War
Recomandarea zilei de la TV 1000: "Arta războiului"
03 stefan-banica-radu-fiu-instagram
Fiul lui Ștefan Bănică seamănă leit cu tatăl său. Imaginile cu el ne aduc aminte de filmul "Liceenii"
04 Bohemian Rhapsody (2018) - filmstill
De ce trebuie să vezi filmul "Bohemian Rhapsody", povestea trupei Queen și intimitățile lui Freddie Mercury
05 Bohemian Rhapsody (2018) - filmstill
Cronici amestecate după premiera filmului "Bohemian Rhapsody". Ce au spus criticii care l-au văzut
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
75th Venice Film Festival Premiere
Mădălina Ghenea a purtat o rochie transparentă și a atras toate privirile la Roma

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar cu fiecare apariție publică demonstrează acest lucru. Pe 24 octombrie, Mădălina a atras toate privirile la a 13-a ediție a "Festa Del Cinema Di Roma".

2018 Toronto International Film Festival - "A Star Is Born" Premiere - Arrivals
De ce trebuie să vezi filmul "A Star Is Born" cu Lady Gaga și Bradley Cooper

"A Star Is Born" este filmul despre care se vorbește cel mai mult în această perioadă. Stă bine în box office și se anunță ca fiind unul dintre favoritele la Oscar, asta pentru că tot mai mulți critici de film afirmă că nu are cum să lipsească de pe lista nominalizărilor.

Nicholas Cage la Hard Rock Hotel & Casino
Nicholas Cage dă vina pe meme-urile cu el pentru eventualul eșec al noul său film

În ultimii ani a apărut un fenomen numit "Cage Rage" în ceea ce-l privește pe Nicholas Cage. Multe dintre momentele celebre din filmele în care joacă au fost transformate în meme-uri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

FILM NOW Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

DIGI WORLD Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
DIGI FM Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
UTV Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu