Bucuresti | 102,8FM ALEXIA - DANS NOCTURN (NEW PW)

Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco

selena-gomez-justin-bieber-cut
in the audience at the 2011 American Music Awards at the Nokia Theatre L.A. LIVE on November 20, 2011 in Los Angeles, California.

Selena Gomez a dezvăluit recent că a fost „atât de deprimată” în perioada în care era cunoscută drept „It Girl” și se întâlnea cu Justin Bieber. Cântăreața, acum în vârstă de 32 de ani, este mult mai fericită alături de actualul ei iubit, producătorul de muzică Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, cu care se întâlnește din iunie 2023.

Selena a reflectat asupra vremurilor mai puțin fericite din tinerețea sa, amintindu-și cum era fotografiată constant de paparazzi în timpul relației tumultuoase cu Bieber. Într-un clip TikTok, setat pe melodia „Company” a lui Justin, un utilizator a susținut că nu s-ar fi logodit niciodată cu Blanco în perioada ei "It Girl", iar Selena a răspuns imediat: „Mă face să râd pentru că eram atât de deprimată pe atunci”.

Citește și: Selena Gomez, reacție virulentă după ce o asistentă medicală a insinuat că ar fi apelat la intervenții estetice: „Lăsați-mă în pace!”

Gomez și Bieber au avut o relație intermitentă timp de opt ani, înainte de a se despărți definitiv în 2018. La scurt timp după despărțire, Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, cu care așteaptă acum primul lor copil, un subiect despre care Selena nu a comentat nimic public.

Selena Gomez and Benny Blanco Share Romantic Kiss at 2024 Golden Globes

Selena Gomez și Benny Blanco, sărut în culisele galei Golden Globes 2024. Profimedia

Selena a vorbit recent despre cât de fericită este acum alături de Benny Blanco. Într-o postare online din decembrie, ea a spus: „M-a tratat mai bine decât orice ființă umană de pe această planetă”.

Citește și: Selena Gomez, îndrăgostită și foarte fericită. Povestea de iubire cu Benny Blanco e tot mai puternică. FOTO

În timpul unui interviu la conferința Twilio SIGNAL 2023, Selena a reflectat asupra despărțirii de Bieber și a menționat că aceasta i-a oferit inspirația pentru hitul său „Lose You to Love Me”. „Când treceam printr-o despărțire, am scris cea mai bună muzică a mea și am vrut să fiu acolo pentru fiecare persoană care trecea prin asta”, a spus ea.

Selena a spus în documentarul său „My Mind & Me” că despărțirea de Justin a fost „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată” și că a învățat să se aleagă pe ea însăși și să găsească pacea interioară. 

Galerie foto

Top citite
01 Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia
Nimeni nu ar ghici că are 50 de ani. Mel C de la Spice Girls, ca o o studentă îndrăgostită, de mână cu iubitul mai tânăr
02 Selena Gomez
Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată
03 Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner
04 Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville/ Profimedia
Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile sunt virale
05 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”

Selena Gomez a dezvăluit recent că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista în vârstă de 32 de ani a vorbit deschis despre acest aspect din viața sa în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair, unde a mărturisit că boala autoimună cu care se luptă, respectiv lupusul, precum și alte complicații medicale, fac ca o sarcină să fie prea riscantă pentru ea.

American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză

Adele, una dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaționale, a surprins recent publicul refuzând o oportunitate de a câștiga 200 de milioane de dolari pentru a-și extinde turneul. Cântăreața britanică și-a încheiat spectacolele la München, weekend-ul trecut, spunându-le fanilor că nu vor mai avea ocazia să o vadă live „pentru o perioadă incredibil de lungă”. Motivația sa? Dorința de a petrece mai mult timp alături de familia sa și de a se concentra pe viața personală.

Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor

Iubitul Selenei Gomez, producătorul muzical Benny Blanco, a devenit viral pe internet după ce și-a dezvăluit noua pedichiură extravagantă, inspirată de un covor persan. Postarea de pe Instagram a atras rapid atenția fanilor, iar designul inedit a stârnit reacții mixte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

FILM NOW Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

DIGI WORLD Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
DIGI FM Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
UTV Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu