Bucuresti | 102,8FM SNOOP DOGG - PQ TE VAS, DROP IT LIKE ITS HOT (PRO FM EDIT)

Selena Gomez, îndrăgostită și foarte fericită. Povestea de iubire cu Benny Blanco e tot mai puternică. FOTO

Celebrities At The 'Jimmy Kimmel Live!' Show Studios
Selena Gomez. Profimedia

Selena Gomez trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, alături de iubitul ei, Benny Blanco. De Ziua Americii, artista a postat pe Instagram Story o imagine duioasă, în care apare cu celebrul productor muzical.

În fotografie, cântăreața poartă o rochie super șic de vară, albă cu un model floral, fără bretele, în timp ce Benny o îmbrățișează strâns.

Selena Gomez și Benny Blanco. Foto: Instagram Selena Gomez

Selena Gomez și Benny Blanco. Foto: Instagram Selena Gomez

Vedeta în vârstă de 31 de ani, care a dezvăluit recent că fanii o vor putea vedea într-un episod din rebootul Wizards Of Waverly Place, este într-o relație cu artistul de 36 de ani de la finalul anului trecut.

În iunie, cei doi s-au revăzut după o pauză de câteva săptămâni și au fost cum nu se poate mai fericiți că s-au reîntâlnit. 

Galerie foto

Selena a fost foarte ocupată cu promovarea filmului, Emilia Pérez, la Festivalul de la Cannes și a lucrat la noul sezon al serialului de succes „Only Murders in the Building”.

„S-a întors”, a scris Blanco în descrierea unei poze cu Gomez.

Selena Gomez nu credea că va mai găsi iubirea după ani de zile în care a fost singură

Ea a dezvăluit că plănuia să adopte un copil, la 35 de ani, dacă nu ar fi întâlnit partenerul potrivit. Artista a menționat că perioada de cinci ani în care nu a fost implicată în nicio relație amoroasă a fost marcată de acceptarea ideii de a rămâne singură și de a-și construi o familie pe cont propriu.

„Mulți oameni se tem să rămână singuri și, probabil, m-am torturat în capul meu timp de doi ani, apoi am cam acceptat. Atunci am venit cu planul meu, care era să adopt un copil la 35 de ani, dacă nu aș fi întâlnit pe nimeni”, a spus Selena în cadrul evenimentului Time 100 Most Influential Companies.

Însă, viața i-a rezervat o surpriză când l-a cunocut pe muzicianul Benny Blanco. Povestea lor a evoluat rapid.

Benny Blanco, despre Selena: Este cea mai dulce

Benny a discutat despre întemeierea unei familii cu Selena în emisiunea lui Howard Stern de la SiriusXM.

„Este cea mai tare, cea mai drăguță, cea mai dulce”, a spus el. „Este ca cea mai bună prietenă a mea... râdem toată ziua.”

Când a fost întrebat despre ideea de a avea copii, Benny a răspuns: „Este următorul meu obiectiv. Am o mulțime de copii în jur, am o mulțime de nepoți. Îmi place să fiu în preajma copiilor.”

Cât despre planurile de căsătorie, Benny a mărturisit: „Când mă uit la ea, mă gândesc că nu cunosc o lume care ar putea fi mai bună decât asta’”.

Top citite
01 Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor
02 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor
03 selena-gomez-justin-bieber-cut
Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco
04 Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție virulentă după ce o asistentă medicală a insinuat că ar fi apelat la intervenții estetice: „Lăsați-mă în pace!”
05 selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”

Selena Gomez a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare alături de iubitul său, Benny Blanco, care i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste. Artista a împărtășit momentele speciale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați să vadă cuplul fericit.

Selena Gomez and Benny Blanco Leave Nobu Malibu After Dinner, Comforting Each Other Following Car Trouble
Limbajul lor este iubirea. Selena Gomez și Benny Blanco, sărutări și gesturi de tandrețe, în Malibu

Selena Gomez și iubitul ei, Benny Blanco, nu își pot ține mâinile departe unul de celălalt, în timp ce împărtășesc un sărut pasional, la ieșirea dintr-un restaurant din Malibu.

Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, dezvăluiri despre cei mai buni prieteni ai ei: „Îmi place să fiu înconjurată de oameni echilibrați, fetele sunt rele!”

Au trecut doar câteva zile de când Selena Gomez a dezvăluit că plănuia să adopte un copil înainte să-l cunoască pe Benny Blanco, partenerul ei actual, iar acum a rupt tăcerea despre prietenii ei, mărturisind că aceștia „sunt oameni echilibrați”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale