Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ALMOST MONDAY - CANT SLOW DOWN (NEW PW)

Selena Gomez, dezvăluiri despre cei mai buni prieteni ai ei: „Îmi place să fiu înconjurată de oameni echilibrați, fetele sunt rele!”

Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez / Profimedia Images

Au trecut doar câteva zile de când Selena Gomez a dezvăluit că plănuia să adopte un copil înainte să-l cunoască pe Benny Blanco, partenerul ei actual, iar acum a rupt tăcerea despre prietenii ei, mărturisind că aceștia „sunt oameni echilibrați”.

Într-un interviu pentru Time, artista în vârstă de 31 de ani a vorbit despre prietenii ei, explicând că aceștia „nu dau doi bani pe celebritatea ei”.

Citește și: Hailey Bieber este însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți

„Este un clișeu, dar fetele sunt rele”, a spus Gomez, într-un interviu pentru Time, adăugând: „Este o competiție foarte ciudată să fii printre fetele populare. Cumva, sunt acolo, dar nu mă regăsesc. Nu știu cui aparțin”.

Celebra cântăreață a mai precizat că cei mai apropiați prieteni ai ei sunt un director de casting, un producător și un agent imobiliar: „Ador să am oameni echilibrați în jurul meu, oameni care nu dau doi bani pe ceea ce fac eu”, a mai spus ea, potrivit Page Six.

Printre altele, Selena Gomez a vorbit și despre singurătate, recunoscând că este greu să treci prin ea: „Poți fi în mijlocul unei mulțimi de oameni și poți să te simți singur. Eu încă trec prin asta”, a mai mărturisit ea, adăugând: „Te poți distra și poți nega cât vrei, dar tot va fi acolo. Dar îmi permit să am și astfel de zile”.

Citește și: Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

Selena Gomez plănuia să adopte un copil înainte să-l întâlnească pe Benny Blanco

Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că plănuia să adopte un copil atunci când împlinea 35 de ani dacă nu ar fi întâlnit partenerul potrivit. Artista a menționat, de asemenea, că perioada de cinci ani în care a fost singură a fost marcată de acceptarea ideii de a rămâne singură și de a-și construi o familie pe cont propriu.

„Mulți oameni se tem să rămână singuri și, probabil, m-am torturat în capul meu timp de doi ani fiind singură, iar apoi am cam acceptat. Atunci am venit cu planul meu, care era să adopt un copil la 35 de ani dacă nu aș fi întâlnit pe nimeni”, a spus Selena în cadrul evenimentului Time 100 Most Influential Companies. 

Însă, viața i-a rezervat o surpriză când l-a întâlnit pe muzicianul Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, anul trecut. Relația lor a evoluat rapid, cei doi împărtășind acum o poveste de dragoste plină de afecțiune. Benny a discutat recent despre întemeierea unei familii cu Selena în emisiunea lui Howard Stern de la SiriusXM.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Citește și: Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello

„Este cea mai tare, cea mai drăguță, cea mai dulce”, a spus Benny despre Selena. „Este ca cea mai bună prietenă a mea... râdem toată ziua.”

Când a fost întrebat despre ideea de a avea copii, Benny a răspuns: „Este următorul meu obiectiv. Am o mulțime de copii în jur, am o mulțime de nepoți. Îmi place să fiu în preajma copiilor.”

Întrebat despre planurile de căsătorie, Benny a mărturisit: „Când mă uit la ea, mă gândesc că nu cunosc o lume care ar putea fi mai bună decât asta’”.

Citește și: Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă

Selena a comentat și ea aceste declarații, spunând că apreciază onestitatea lui Benny: „Nu poate minți. Dacă i se pune o întrebare, va răspunde”, a spus ea la evenimentul Time 100. „Îmi place fiecare moment alături de el. Nu știu ce ne rezervă viitorul”.

Galerie foto

Top citite
01 Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Lăsați-o baltă!”
02 Selena Gomez
Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată
03 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
04 Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor
05 *PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE*  The 'Queen of Pop' Madonna and boyfriend Akeem Morris en route to the airport as they leave from Dolce and Gabbana's villa during  their European Italian holiday in Portofino.
Prietenii Madonnei îl critică pe noul ei iubit: „Nimeni nu are încredere în Akeem, era într-o relație când a început să iasă cu ea”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”

Kanye West a reușit să-i îngrijoreze pe prietenii Biancăi Censori încă o dată, după ce a ales să se oprească la o demonstrație de susținere a lui Donald Trump, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor

Selena Gomez a amplificat speculațiile despre o posibilă logodnă cu producătorul muzical Benny Blanco, după ce a început să urmărească o agenție de planificare a nunților pe TikTok. Această mișcare aparent inocentă a fost imediat observată de fanii săi, care au răspândit zvonurile pe rețelele de socializare, alimentând speculațiile privind o posibilă căsătorie.

selena-gomez-justin-bieber-cut
Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez a dezvăluit recent că a fost „atât de deprimată” în perioada în care era cunoscută drept „It Girl” și se întâlnea cu Justin Bieber. Cântăreața, acum în vârstă de 32 de ani, este mult mai fericită alături de actualul ei iubit, producătorul de muzică Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, cu care se întâlnește din iunie 2023.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi
Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi

Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi

FILM NOW În anii '90, toți bărbații visau la ea, dar ea era copleșită de probleme. Cum arată Heather Locklear la 63 de ani
În anii '90, toți bărbații visau la ea, dar ea era copleșită de probleme. Cum arată Heather Locklear la 63 de ani

În anii '90, toți bărbații visau la ea, dar ea era copleșită de probleme. Cum arată Heather Locklear la 63 de ani

DIGI WORLD Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate
Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”
Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Medvedev amenință „țările mici” din NATO cu lovituri nucleare tactice: „Acel stat nu va mai exista”
Medvedev amenință „țările mici” din NATO cu lovituri nucleare tactice: „Acel stat nu va mai exista”
DIGI SPORT
"Nu mă așteptam!" Ce a făcut Mihaela Cambei cu mașina primită de la Ion Țiriac
DIGI FM Kate Hudson, superbă la o gală în LA. A făcut furori într-o rochie cu spatele gol și i-a cucerit pe toți cu zâmbetul ei inconfundabil
Kate Hudson, superbă la o gală în LA. A făcut furori într-o rochie cu spatele gol și i-a cucerit pe toți cu zâmbetul ei inconfundabil
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!