Bucuresti | 102,8FM ROBIN THICKE - 2013 - BLURRED LINES (PRO FM EDIT)

Ana Baniciu lansează „Fac ce vreau” | OFFICIAL VIDEO

ANA

După cum și-a obișnuit publicul, Ana Baniciu și-a clădit propriul drum în industria muzicală și a demonstrat că deține una dintre cele mai importante caliltăți ale familiei Baniciu, talentul muzical. #FacCeVreau este o piesă fresh, de vară, cu un mesaj foarte bine definit, ce transmite un vibe relaxant, de party.

„‘Fac ce vreau’ nu este doar o piesă, este un mesaj puternic și o stare de spirit! Vara asta le propun tuturor să facă ce vor... să se distreze la maxim, să trăiască clipa, să iubească și să se lase iubiți! Vara asta este despre libertate si amintiri noi!”, spune Ana Baniciu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ana a reușit să devină un artist complet, să se implice în compoziția propriilor piese, găsindu-și inspirația pe care o poartă către cele mai tainice culori ale sufletului ei. Cântăreață, compozitoare și actriță, Ana Baniciu și-a început cariera ca membră a trupei Lala Band, jucând în serialele “Pariu cu Viața” și “O nouă viață”. Prima sa piesă a fost “Iubire sau Război”, după care au urmat melodii precum “N-a fost sa fie”, “Aroma de iarna”, “Csf n-ai csf” sau “Tu inima”.

Top citite
01 ana baniciu si fiul ei
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"
02 casa ana baniciu (1)
Transformarea casei de 100 de ani în care s-a mutat Ana Baniciu cu soțul și fiul. Tavan la cinci metri înălțime și cadă în dormitor
03 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
04 ana baniciu
Ana Baniciu, într-un costum de baie din două piese, la două luni de când e mamă. Are deja abdomen plat: "Tu char ai născut?"
05 ana baniciu (1)
Ana Baniciu, în costum de baie, la o lună de când a născut. E la fel ca înainte de sarcină: "Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulată: „A revenit talia”

Ana Baniciu a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă ipostază în care apare, la doar o lună după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Cântăreața și partenerul ei, Edi Kovacs, au devenit părinți pe data de 4 iunie, deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”

Ana Baniciu a povestit recent prin ce momente dificile a trecut înainte de a naște. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată pe data de 4 iunie, deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie. Complicațiile apărute au grăbit venirea pe lume a micuțului.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă. Artista, aflată în spital, este bine și savurează fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Deși a dorit să nască natural, din cauza unei sarcini mari, medicul a optat pentru cezariană, iar acum artista are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni” Actrița recunoaște că a suferit
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni” Actrița recunoaște că a suferit

Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni” Actrița recunoaște că a suferit

DIGI WORLD O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată
N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată
DIGI FM Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
UTV Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan