Bucuresti | 102,8FM LOW DEEP T - 2012 - CASABLANCA (PRO FM EDIT 2)

Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă și a vorbit despre dieta specială pe care o are în timpul sarcinii, dar și despre simptomele cu care s-a confruntat până acum, într-un interviu acordat revistei W. Modelul în vârstă de 27 de ani a explicat și motivul pentru care și-a ținut sarcina secretă până la șase luni.

Soția lui Justin Bieber a făcut anunțul sarcinii în luna mai, printr-un videoclip pe Instagram în care ea și celebrul cântăreț își reînnoiau jurămintele de nuntă în Hawaii, rochia ei de mireasă evidențiindu-i burtica proeminentă. Ea a explicat că a putut să țină sarcina ascunsă pentru că burtica ei a devenit vizibilă abia la șase luni.

Citește și: Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber

„Probabil că aș fi putut ascunde sarcina până la sfârșit. Dar nu mi-a plăcut stresul de a nu mă putea bucura de sarcină în exterior”, a declarat Hailey pentru revista W. „Am simțit că ascund acest mare secret și nu mă simțeam bine. Îmi doream libertatea de a ieși și de a-mi trăi viața”.

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

În interviul din revista W, Hailey și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă pe coperta revistei, purtând un set de lenjerie intimă. În paginile revistei, ea a pozat în diferite ținute care au ajutat-o să-și etaleze sarcina.

Ea a vorbit și despre dieta ei din timpul sarcinii, menționând că a consumat multe proteine, precum ouă și pui, recunoscând că se bazează pe produse prefabricate de la un magazin de produse naturiste din Los Angeles și că îi place să bea kombucha. „Ascult tot ce vrea copilul. Dacă copilul vrea pizza într-o zi, facem pizza”, a spus ea.

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Citește și: Sarcina lui Hailey Bieber, o „afacere”? Fanii lui Justin au stârnit zvonuri despre motivul pentru care modelul a decis să devină mamă

Fiica lui Stephen Baldwin a povestit și despre grețurile matinale acute din primul trimestru de sarcină, sugerând că termenul „grețuri matinale” ar trebui schimbat deoarece simptomele durează toată ziua. De asemenea, pe măsură ce familia ei se extinde, Hailey încearcă să profite de puținul timp pe care ea și Justin îl mai au doar pentru ei doi. „Încerc să mă bucur de aceste zile în care suntem doar noi doi”, a spus ea.

Hailey a recunoscut și faptul că îi este foarte greu să petreacă timpul pe internet în această perioadă din cauza poveștilor traumatizante de naștere și a experiențelor negative care circulă pe rețelele sociale. „Internetul este un loc înfricoșător pentru o femeie însărcinată”, a spus ea.

În ceea ce privește relația cu Justin, Hailey a dezvăluit că, de la început, a simțit presiunea și criticile din partea publicului, dar a încercat să nu se lase afectată: „Oamenii m-au făcut să mă simt atât de rău în legătură cu relația mea încă din prima zi. Parcă oamenii nu vor să creadă că suntem fericiți”, a spus ea.

Galerie foto

Top citite
01 hailey (30)
De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie
02 NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal
03 Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Justin Bieber, îngrijorați după cea mai recentă apariție a artistului. Cântărețul a slăbit considerabil
04 bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului
05 Cardi B/ Profimedia
Cum arată Cardi B după ce a născut al treilea copil. Și-a recuperat talia în mai puțin de două săptămâni
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner

La doar două săptămâni după ce a adus pe lume primul ei copil, Hailey Bieber a fost surprinsă pentru prima dată în public, în Los Angeles. Proaspăta mămică a ieșit la o cină relaxantă cu prietena sa apropiată, Kylie Jenner, în timp ce soțul ei, Justin Bieber, a rămas acasă pentru a avea grijă de fiul lor nou-născut, Jack Blues Bieber.

Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”

S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Modelul Adwoa Aboah, care este o prietenă apropiată a cuplului, a dezvăluit accidental ziua în care s-a născut Jack Blues Bieber. Anunțul a venit ca o surpriză pentru fani, care au speculat intens asupra datei exacte de naștere a primului copil al cuplului celebru.

Justin Bieber on social media
Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”

Hailey și Justin Bieber sunt extrem de încântați de venirea pe lume a primului lor copil, Jack Blues. Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, aceștia se simt bine și sunt foarte fericiți.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora:
Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

FILM NOW Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”
Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”
Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”
FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”
DIGI FM Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
UTV Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne
Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne