Bucuresti | 102,8FM INA WROLDSEN - STRONGEST

Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Soția lui Justin Bieber și-a arătat cu mândrie pântecul pe rețelele de socializare

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber a postat noi imagini pe contul său de Instagram, arătându-și burtica de gravidă. Ea și soțul ei, cântărețul Justin Bieber, au anunțat recent că așteaptă primul lor copil împreună, iar acum modelul le-a arătat fanilor mai multe fotografii din ultimele săptămâni de când a aflat că este însărcinată. 

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, Hailey apare în diverse ținute, inclusiv într-un crop top roz decoltat, o salopetă din denim și un tricou alb larg. Într-una dintre poze, Hailey, care este însărcinată în peste șase luni, potrivit publicației TMZ, își mângâie burtica în timp ce pozează lângă un câmp înverzit. În altă fotografie, ea se relaxează pe terasa casei, purtând un tricou alb ridicat pentru a-și expune burtica și își etalează cu mândrie inelul de logodnă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ultimele câteva săptămâni au fost incredibile”, a scris Hailey în descrierea postării.

Secțiunea de comentarii a fost rapid inundată de mesaje de felicitare și susținere din partea fanilor și prietenilor celebri, inclusiv Kylie Jenner, Sofia Richie, Jason Kennedy, Odell Beckham Jr., Malika și soacra ei, Pattie Mallette.

Citește și: Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă

„Cea mai frumoasă mămică”/ „Strălucești de când ești însărcinată”/ „Bucură-te! E cel mai frumos lucru din lume”, au comentat fanii. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Pattie și-a exprimat entuziasmul de a deveni bunică, postând un videoclip pe Instagram în care sărbătorește vestea alături de fanii lui Justin: „Am așteptat această zi. Acum că au împărtășit-o, pot să sărbătoresc în sfârșit cu voi toți și, Doamne, o să fiu o bunică.” Ea a continuat: „O, Doamne! Justin și Hailey, veți fi cei mai buni părinți și sunt atât de încântată”.

Cuplul, căsătorit din 2018, a făcut anunțul oficial despre sarcină pe 9 mai, printr-un videoclip alb-negru în care își reînnoiesc jurămintele în Hawaii. În videoclip, Hailey poartă o rochie albă din dantelă, în timp ce Justin poartă o jachetă neagră și o cămașă albă.

Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată: „Nu aveți voie să judecați”

Pe lângă imaginile cu burtica de gravidă, Hailey Bieber a împărtășit cu fanii și care este cea mai mare poftă alimentară pe care o are de când este însărcinată. Modelul în vârstă de 27 de ani, care și-a anunțat sarcina pe rețelele de socializare săptămâna trecută, a dezvăluit miercuri, pe Instagram, că pofta ei cea mai mare este salata de ouă deasupra unui castravete murat cu sos iute. 

Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată/ Foto: Instagram

Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată/ Foto: Instagram

Citește și: Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

„Nu aveți voie să judecați”, a scris Hailey într-un mesaj care a însoțit fotografia în care își arată gustarea atipică.

Hailey trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Soția celebrului cântăreț a vorbit în nenumărate rânduri despre dorința de a fi mamă, însă a susținut că nu se grăbește. Într-un interviu pentru WSJ oferit anul trecut ea a spus: „Nu știi niciodată cât de mult va dura procesul de a rămâne însărcinată. Cu siguranță cu vor exista copii anul acesta”. 

Galerie foto

Top citite
01 Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”
02 Justin Bieber on social media
Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”
03 *EXCLUSIVE* Justin Bieber and Hailey coordinate in red for date night at The Nice Guy
Justin Bieber şi Hailey Bieber au devenit părinţi. Ce nume au ales pentru primul lor copil
04 Justin Bieber Arrives At Waldorf Astoria In Beverly Hills - 8 Aug 2024
Justin Bieber, aproape de nerecunoscut, fotografiat în fața unui hotel popular în rândul vedetelor. Artistul va deveni curând tată
05 *EXCLUSIVE* Justin Bieber and Hailey coordinate in red for date night at The Nice Guy
Justin Bieber, „izolat” și „nefericit”. Ce s-ar întâmpla de fapt în căsnicia lui cu Hailey
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena-gomez-justin-bieber-cut
Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez a dezvăluit recent că a fost „atât de deprimată” în perioada în care era cunoscută drept „It Girl” și se întâlnea cu Justin Bieber. Cântăreața, acum în vârstă de 32 de ani, este mult mai fericită alături de actualul ei iubit, producătorul de muzică Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, cu care se întâlnește din iunie 2023.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Adevărul despre relația dintre Hailey și Justin Bieber. Cum se pregătesc aceștia înainte să devină părinți

Relația dintre Hailey și Justin Bieber este mai puternică ca niciodată, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”

Hailey Bieber și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă și a vorbit despre dieta specială pe care o are în timpul sarcinii, dar și despre simptomele cu care s-a confruntat până acum, într-un interviu acordat revistei W. Modelul în vârstă de 27 de ani a explicat și motivul pentru care și-a ținut sarcina secretă până la șase luni.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale