Bucuresti | 102,8FM MARC ANTHONY - 2002 - I NEED YOU (PRO FM EDIT)

Sarcina lui Hailey Bieber, o „afacere”? Fanii lui Justin au stârnit zvonuri despre motivul pentru care modelul a decis să devină mamă

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Hailey și Justin Bieber/ Profimedia

Fanii lui Justin Bieber nu sunt convinși că anunțul recent privind sarcina lui Hailey va împiedica un eventual divorț între cei doi. Pe mai multe platforme de socializare circulă teorii conform cărora modelul ar folosi sarcina pentru a-și asigura viitorul financiar și a se lega pentru totdeauna de Justin.

Speculațiile stârnite de utilizatori în mediul online susțin că, odată ce copilul va veni pe lume, Hailey ar putea să-l părăsească liniștită pe Justin, fără să-și facă griji pentru situația sa financiară, deoarece întreținerea copilului ar fi asigurată de celebrul artist. 

Citește și: Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

„În adâncul sufletului, Hailey știe că și-a asigurat viitorul oferindu-i un copil lui Justin. A fost tot ce avea nevoie pentru ca toți acei bani să fie ai ei pentru totdeauna. Ea nu avea nevoie doar de căsătorie, ci tot timpul a fost vorba despre copil, așa că acum poate pleca în siguranță, pentru că știe că, indiferent dacă ei rămân sau nu împreună, ea va fi pentru totdeauna legată de Justin”, a scris un utilizator pe platforma de socializare Reddit. 

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia

De asemenea, un alt utilizatori a susținut că Hailey îl folosește pe Justin pentru bani și faimă: „Întreaga ei personalitate este să fie soția lui Justin Bieber. Și-a format imaginea și stima de sine pe baza acestei relații și a vrut să le demonstreze tuturor că nu este pe locul 2, ci a câștigat un loc special în viața lui”.

Citește și: Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

Alți utilizatori au declarat că sunt siguri că relația lor nu va dura „pentru totdeauna”, relatează The Mirror. Unii susțin că Hailey îi permite lui Justin să aibă comportamente nepotrivire și că nu l-a schimbat așa cum a sugerat în nenumăratele interviuri: „Este aceeași persoană care a fost întotdeauna. Nu l-a salvat. Doar se ascunde în spatele imaginii creștine false.”

Căsnicia lui Hailey cu Justin au fost pusă sub semnul incertitudinii în ultima perioadă. În mediul online au apărut mai multe zvonuri despre divorț, înainte ca aceștia să anunțe că așteaptă primul lor copil împreună.

Galerie foto

Top citite
01 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
02 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
03 Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza
04 Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”
05 Christina Aguilera/ Foto: Facebook
Christina Aguilera, pictorial îndrăzneț după ce și-a recuperat silueta din adolescență. Cum arată artista după ce a slăbit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Facebook
Reacția Andreei Bălan după ce a fost întrebată de ce Victor Cornea nu și-a găsit „o tânără pe măsura lui”: „E mai greu cu tinerețea”

Andreea Bălan și-a petrecut recent vacanța în Italia, alături de iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea, și a împărtășit momentele speciale cu fanii săi pe rețelele de socializare. În imaginile postate pe Instagram, cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată, petrecând timp de calitate în zona romantică a Lacului Como.

Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, sfâșiată de durere. Mama și sora artistei au murit în aceeași zi: „O întorsătură tragică”

Mama lui Mariah Carey, Patricia, şi sora sa, Alison, au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunţat cântăreaţa americană într-o declaraţie.

Justin Bieber on social media
Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”

Hailey și Justin Bieber sunt extrem de încântați de venirea pe lume a primului lor copil, Jack Blues. Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, aceștia se simt bine și sunt foarte fericiți.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale