Bucuresti | 102,8FM KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Lora, mărturisiri despre nunta care se apropie cu pași repezi: „Am scăpat de stres!” Ce tradiție nu va respecta

Lora/ Foto: Instagram
Lora/ Foto: Instagram

Lora trăiește, fără doar și poate, cea mai emoționantă perioadă din viața ei. După două amânări și opt ani de relație, celebra cântăreață se va căsători cu Ionuț Ghenu, 

Într-un interviu pentru Click!, artista a făcut dezvăluiri despre cununia civilă, care va avea loc peste doar câteva zile, dar și despre petrecerea de nuntă, care se va desfășura la începutul lunii octombrie.

Citește și: Motivul pentru care Lora a fugit de acasă înainte de a-și începe cariera în muzică: „Am învățat să spun NU când greul a devenit rău”

„Pe 19 luna asta facem cununia la starea civilă și pe 5 octombrie petrecerea. Nu se va fura mireasa! Ionuț este și el stresat, mai avem multe de pregătit, avem multă lume, ne-au confirmat mai mulți decât ne-am așteptat prezența la eveniment. Vor cânta niște oameni pe sufletul meu! Am primit cadou de nuntă trupa mea preferată, dar nu vă spun acum despre cine este vorba. Este o trupă despre care spuneam acum mulți ani că dacă e să mă mai mărit vreodată, mie trebuie să îmi cânte la nuntă!", a dezvăluit cântăreața.

Lora și Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta. / Foto: Instagram

Ea a precizat, de asemenea, că își dorește să schimbe trei rochii de mireasă, dar nu știe dacă va avea timp.

Rochia principală și cea pentru dansul mirilor sunt făcute de prietena mea, Alexandra Calafeteanu. Am scăpat de stres și cu verighetele. Ionuț o să își ia costumul de mire de la Florența", a mai adăugat viitoarea mireasă.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit și care este tradiția pe care nu o va respecta: „Nu se va fura mireasa!”, a mărturisit ea, conform sursei citate. 

Citește și: Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta de două ori

Lora și iubitul ei au anulat deja nunta de două ori, iar acum plănuiesc să organizeze marele eveniment în detaliu.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, despre gelozia în cuplu: „Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru” 

„Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.(…) Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem.”, a declarat Lora.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
02 Lora / Foto: Facebook
Motivul pentru care Lora a fugit de acasă înainte de a-și începe cariera în muzică: „Am învățat să spun NU când greul a devenit rău”
03 Lora/ Foto: Facebook
Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert a devenit virală. Artista l-a corectat în timp ce cânta
04 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-o ținută din dantelă, care a lăsat puțin loc imaginației. Reacția fanilor: „Ești perfectă”
05 Lora/ Foto: Instagram
Lora, declarații controversate înainte să împlinească 42 de ani: „Degeaba ai bani de haine și genți daca pielea e neglijată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

lora
Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Lora are 41 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu
Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

FILM NOW Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe
Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe

Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe

DIGI WORLD Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

DIGI ANIMAL WORLD Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT
"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună în Scoția, deși nu mai joacă nici la echipa de rezerve
DIGI FM Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
UTV Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei