Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan IRINA RIMES - DUDADU (GOLDCHER REMIX) (NEW PW)

Motivul pentru care Lora a fugit de acasă înainte de a-și începe cariera în muzică: „Am învățat să spun NU când greul a devenit rău”

Lora / Foto: Facebook
Lora / Foto: Facebook

Lora a dezvăluit recent într-un interviu detalii emoționante despre începuturile sale în cariera muzicală și decizia radicală de a fugi de acasă. Într-o confesiune sinceră, artista a povestit despre dificultățile cu care s-a confruntat în încercarea de a-și urma visul și despre reacția familiei sale în fața acestei decizii îndrăznețe.

Cântăreața, acum în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că decizia de a părăsi casa părintească nu a fost una ușoară, dar a simțit că era necesară pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreață. „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. După aceea, mi-a fost cel mai mare susținător”, a declarat artista pentru revista VIVA!. Deși inițial familia ei era sceptică, crezând că dorința ei de a face muzică era doar un moft copilăresc, Lora a demonstrat că pasiunea ei pentru cântat era autentică și profundă.

Citește și: Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert a devenit virală. Artista l-a corectat în timp ce cânta

Cu amintiri clare din acea perioadă dificilă, Lora a mărturisit că a rămas fidelă visului său, chiar dacă a trebuit să înfrunte numeroase obstacole. „Țin cu dinții de fata aia care a plecat în lume cu talentul în buzunar și inima deschisă. Pe vremea aia, talentul chiar conta mai mult decât orice. Cele mai multe piedici ți le puneai singur”, a spus ea.

În interviu, Lora a subliniat cât de important a fost pentru ea să rămână „verticală” și să învețe să spună „nu” atunci când lucrurile deveneau prea dificile sau nedrepte. „Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău”, a explicat artista.

Citește și: Lora, într-o ținută din dantelă, care a lăsat puțin loc imaginației. Reacția fanilor: „Ești perfectă”

Cu toate acestea, Lora nu a fost imună la criticile și invidiile din industria muzicală și de televiziune. Ea a descris modul în care a întâlnit atât oameni care au sprijinit-o și au ajutat-o să crească, cât și pe cei care au încercat să o submineze. „Am cunoscut tot felul și toate felurile de oameni care se perindă prin industria asta. Unii rezistă pentru că sunt buni în ceea ce fac, alții rezistă pentru că fac orice pentru asta”, a spus ea.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 inna
Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”
02 Antonia / Foto: Instagram
Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look
03 Lora/ Foto: Instagram
Lora, mărturisiri despre nunta care se apropie cu pași repezi: „Am scăpat de stres!” Ce tradiție nu va respecta
04 Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”
05 Blaxy Girls/ Foto: Facebook
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Mariah Carey, primele declarații după ce mama și sora ei au murit în aceeași zi: „Au fost niște săptămâni grele!”

Mariah Carey, celebra cântăreață în vârstă de 55 de ani, a făcut primele declarații după ce a dezvăluit că mama și sora ei s-au stins din viață în aceeași zi.

Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Lora a fost ținta criticilor pe rețelele de socializare, chiar și în vacanță, după ce a apărut într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista de 42 de ani a postat recent un videoclip pe conturile ei de socializare, în care le arată fanilor cum se relaxează la piscină, continuând să se bucure de ultimele zile de soare ale verii.

Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei

Irina Rimes, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a dezvăluit recent că a fost cerută în căsătorie de iubitul său, producătorul francez David Goldcher. Momentul cererii a fost unul inedit, fără un inel tradițional, ci cu un simplu elastic de păr, într-o atmosferă relaxată, așa cum a povestit artista în cadrul unei apariții la o emisiune TV. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie