Bucuresti | 102,8FM ERA ISTREFI - 2016 - BONBON

Lora, primele imagini de la cununia civilă. Cântăreața s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu după nouă ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta. / Foto: Instagram

După nouă ani de relație și două amânări, Lora și Ionuț Ghenu sunt soț și soție. Cei doi s-au căsătorit astăzi civil, iar cântăreața a strălucit într-o rochie midi, de culoare roz.

În imaginile făcute publice pe Instagram, Lora, în vârstă de 42 de ani, apare îmbrăcată într-o rochie A-line, de culoare roz pudrat, pusă în valoare de un corset. Ea a mizat pe un machiaj simplu, iar părul l-a avut prins discret în părți. Ținuta ei a fost întregită de un buchet de lalele și de niște sandale roz.

Lora s-a căsătorit civil cu Ionuț Ghenu / Instagram

Lora s-a căsătorit civil cu Ionuț Ghenu / Instagram

De cealaltă parte, mirele a optat pentru un costum gri, asortat cu mocasini și cu o cămașă albă.

Citește și: Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Lora s-a căsătorit civil cu Ionuț Ghenu / Instagram

Lora s-a căsătorit civil cu Ionuț Ghenu / Instagram

Cununia religioasă va avea loc la începutul lunii octombrie

Pe 5 octombrie cei doi se vor păși în fața Altarului, iar Lora a mărturisit recent, că la petecere va avea mulți prieteni din industria muzicală care îi vor încânta pe toți cei prezenți, însă ea nu va cânta la cel mai important eveniment din viața ei. „Eu nu voi cânta, dar îmi vor cânta oamenii pe care îi iubesc și îi respect și care au putut să fie prezenți. Sper să ne ajungă timpul”, a spus Lora pentru Spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Lora a fugit de acasă înainte de a-și începe cariera în muzică: „Am învățat să spun NU când greul a devenit rău”

„Nu mă vede în rochia de mireasă, nu vreau să mă vadă, nu de superstiție, ci de plăcere fac asta. Nu vreau să mă vadă”, a mai zis cântăreața.

Galerie foto

De ce și-au amânat Lora și Ionuț Ghenu nunta de două ori

Lora și iubitul ei au anulat deja nunta de două ori, dar ulterior au decis să depună mai mult efort pentru ca evenimentul să aibă loc. 

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, despre gelozia în cuplu: „Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru” 

„Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.(…) Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem.”, a declarat Lora.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Charlie Puth și Brooke Sansone/ Profimedia
Charlie Puth și Brooke Sansone s-au căsătorit, la un an de când și-au anunțat logodna: „Promit că te voi iubi în fiecare zi”
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, mărturisiri despre nunta care se apropie cu pași repezi: „Am scăpat de stres!” Ce tradiție nu va respecta
03 Melanie Chisholm și Chris Dingwall/ Profimedia
Nimeni nu ar ghici că are 50 de ani. Mel C de la Spice Girls, ca o o studentă îndrăgostită, de mână cu iubitul mai tânăr
04 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
05 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza

Dua Lipa, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă într-o escapadă romantică pe insula Ibiza alături de iubitul său, actorul britanic Callum Turner, de 34 de ani. Cei doi au sărbătorit împreună ziua de naștere a artistei, petrecând momente de neuitat într-un cadru de lux, alături de prieteni apropiați și de familie.

Lora / Foto: Facebook
Motivul pentru care Lora a fugit de acasă înainte de a-și începe cariera în muzică: „Am învățat să spun NU când greul a devenit rău”

Lora a dezvăluit recent într-un interviu detalii emoționante despre începuturile sale în cariera muzicală și decizia radicală de a fugi de acasă. Într-o confesiune sinceră, artista a povestit despre dificultățile cu care s-a confruntat în încercarea de a-și urma visul și despre reacția familiei sale în fața acestei decizii îndrăznețe.

Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Facebook
Reacția Andreei Bălan după ce a fost întrebată de ce Victor Cornea nu și-a găsit „o tânără pe măsura lui”: „E mai greu cu tinerețea”

Andreea Bălan și-a petrecut recent vacanța în Italia, alături de iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea, și a împărtășit momentele speciale cu fanii săi pe rețelele de socializare. În imaginile postate pe Instagram, cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată, petrecând timp de calitate în zona romantică a Lacului Como.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale
Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

Cum arată camera Irinei Columbeanu din America. Locuiește în casa lui Mr. Pink, iubitul mamei sale

FILM NOW Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood
Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood

Cum arată și ce face astăzi Frances Fisher, mama lui Rose din „Titanic”. Actrița are o fiică împreună cu Clint Eastwood

DIGI WORLD Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă
Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

DIGI ANIMAL WORLD O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi
O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Se naște o nouă forță în România? Are peste 200.000.000 de euro și a anunțat ce echipă vrea să preia
Se naște o nouă forță în România? Are peste 200.000.000 de euro și a anunțat ce echipă vrea să preia
DIGI FM Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
Reacția PSD și USR după introducerea proiectului PNL în Parlament prin care Iohannis poate să ajungă senator
UTV Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei