Bucuresti | 102,8FM ALEXIA - DANS NOCTURN (NEW PW)

Eminem, despre motivul pentru care l-a inventat pe Slim Shady: "Viața mea era varză, dar apoi totul a devenit mai rău"

eminem slim shady
Eminem, în 2001 / Foto: Profimedia

Eminem a lansat albumul "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" în urmă cu câteva săptămâni. În acest fel, rapperul își ia adio de la alter egoul pe care l-a inventat acum mai bine de 20 de ani. 

Citește și: Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Imagini de la nuntă. Hailie Jade i-a păstrat un dans tatălui ei faimos

Slim Shady este personajul pe care Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers, l-a născocit și cu care s-a identificat încă de la sfârșitul anilor '90. Într-un interviu pentru revista Complex, artistul a lăsat un fel de scrisoare adresată alter egoului său. "Te-am inventat pentru că viața mea era varză. Muzica mea nu mergea nicăieri, iar eu eram falit. Nu ai rezolvat nimic. Dimpotrivă, ai făcut totul mai rău. Tu ești motivul pentru care am luat pastile de capul meu. Din cauza ta aproape că mi-am pierdut cariera, familia, viața. Viața e grozavă de când tu ai plecat", a scris rapperul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Slim Shady l-a ajutat pe Eminem să devină unul dintre cei mai de succes artiști ai lumii, dar, în același timp, aproape l-a dus la pierzanie.

În aprilie, Eminem a anunţat "The Death of Slim Shady" cu un teaser al emisiunii "Detroit Murder Files", difuzat în timpul NFL Draft. O lună mai târziu a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press pentru a-şi lua rămas bun de la Slim Shady, care a fost mult timp alter ego-ul său.

Citește și: De ce nu a vrut Eminem să își cunoască sora. Sarah Mathers a vorbit cu el după un concert

În primăvară, rapperul a sărbătorit 16 ani de când nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise. Acesta a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre abuzul de substanțe și despre cum a fost dependent de alcool, de droguri sau de pastile de durere.

"Dependența mea a luat formă la începutul acelui prim album. Nu am luat nimic 'greu' până când n-am devenit faimos. Experimentam. Nu aveam un drog preferat. Dar când am mers în turneu și oamenii îți dădeau droguri gratis ... Am reușit să mă abțin o scurtă perioadă, apoi mi-a plăcut prea mult și nu am știut cum să mă mai opresc", scria el într-un eseu personal în publicația XXL, în 2022.

Galerie foto

 

Top citite
01 Israil Madrimov v Terence Crawford
Cele mai mari regrete ale lui Eminem. Ce le transmite acum fetelor sale: Nu merit onoarea de a fi tatăl vostru
02 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
03 eminem
De ce nu a vrut Eminem să își cunoască sora. Sarah Mathers a vorbit cu el după un concert
04 Michigan Central Station grand opening concert, Roosevelt Park, Detroit, Michigan, United States - 06 Jun 2024
De când va fi disponibil noul album al lui Eminem, „The Death of Slim Shady”
05 Eminem/ Profimedia
Eminem anunţă noul single de pe albumul „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”. „Houdini” va fi lansat vineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
eminem
Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

Pe lângă faptul că e și acum, la 51 de ani, unul dintre cei mai îndrăgiți și relevanți rapperi din lume, Eminem a bifat zilele trecute o mare reușită personală. Artistul a sărbătorit 16 ani de când e "curat", adică de când nu și-a mai găsit refugiul în alcool sau alte substanțe.

dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului

Dr. Dre a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături. În plus, la scurt timp după acest eveniment, rapperul a făcut un anunț surpriză în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

eminem
Eminem și fiica sa, Hailie Jade, pe același stadion pentru a-și susține echipa preferată, Detroit Lions

Eminem și fiica sa și-au susținut din tribune echipa preferată din NFL, Detroit Lions.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

FILM NOW Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

DIGI WORLD Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale
DIGI FM Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
UTV Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu