Bucuresti | 102,8FM FLY PROJECT - PUERTO RICO (NEW PW)

De ce nu a vrut Eminem să își cunoască sora. Sarah Mathers a vorbit cu el după un concert

eminem
Eminem / Foto: Profimedia

Eminem, pe numele lui real Marshall Bruce Mathers III, a avut o relație complicată cu tatăl lui, Marshall Bruce Mathers Jr, dar acesta nu este singurul membru al familiei pe care rapperul l-a respins.

Artistul a fost contactat de tatăl lui în 2001, când se bucura de un succes răsunător. Eminem a refuzat să-l asculte și a făcut același lucru și cu sora lui, Sarah Mathers.

Eminem nu a vrut să își cunoască sora

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sarah Mathers, în vârstă de 42 de ani, este sora vitregă a lui Eminem, cei doi fiind frați doar de tată. Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Hello!, ea a încercat să-l contacteze pe fratele ei celebru după unul dintre concertele lui, dar acesta a refuzat să stea de vorbă cu ea.

Sarah, care are acum 42 de ani, a descoperit că este sora vitregă a lui Eminem târziu, când tatăl ei l-a văzut pe Eminem la televizor și nu a putut să ignore asemănarea dintre muzician și fratele lui vitreg, Michael.

Citește și: Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina

Am știut toată viața că am un frate, dar să fie Eminem? Trebuia să glumească. Am râs la gândul acesta, iar apoi m-am întors la familie. Când tatăl meu a observat asemănarea dintre cei doi bărbați (n.r. Eminem și fratele lui vitreg), el nu a trecut cu vedere peste acest lucru. A sunat-o pe mătușa lui, care l-a ajutat să aibă grijă de fiul său cel mare înainte ca el să se despartă de fosta sa soție, iar ea i-a spus că este vorba despre Marshall Mathers. Eminem era fratele meu”, a spus ea.

În 2019, Mathers Jr. a suferit un infarct în timp ce se afla în locuința lui din Fort Wayne, Indiana și s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani.

De-a lungul timpului, Eminem a pus drama din familia lui în piesele sale, el cântând despre faptul că a fost abandonat de tatăl biologic și că nu l-a cunoscut niciodată.

Sora lui Eminem are 42 de ani și este pasionată de artă

Muzica și arta au devenit pasiunile lui Sarah, acesta oferindu-i spațiul de care are nevoie pentru a se exprima liber. Totuși, ca să se întrețină, ea a fost nevoită să lucreze ca barmaniță în California. 

Citește și: Eminem a dezvăluit care este piesa lui preferată dintre numeroasele cântece pe care le-a lansat. Alegerea i-a surprins pe fani

Potrivit presei internaționale, ea preferă să trăiască departe de lumina reflectoarelor.

Eminem nu a vrut să reia legătura cu tatăl lui

Părinții lui Eminem s-au căsătorit pe când Debbie avea 15 ani, iar Mathers Jr. 22 de ani. Doi ani mai târziu a venit pe lume Eminem, iar la scurt timp după a apărut divorțul.

În timp ce Debbie și Eminem făceau naveta între Missouri și Michigan, Mathers Jr. s-a mutat în California, acolo unde și-a refăcut viața.

În 2001, el a povestit că a încercat să ia legătura cu fiul său, care a refuzat să-l întâlnească. În plus, tatăl rapperului a dat vina pe Debbie pentru faptul că a fost refuzat.

Citește și: Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

„Vreau cu disperare să mă întâlnesc cu fiul meu și să-i spun că îl iubesc. Nu mă interesează banii lui. Vreau doar să vorbesc cu el. Vreau să știe că sunt aici pentru el dacă mă va vrea înapoi în viața lui”, a spus Bruce.

De cealaltă parte, Eminem a spus despre tatăl lui: „Nu știu nimic despre el și nici nu-mi pasă”.

Artistul a mai povestit că în copilărie îi scria scrisori tatălui său, dar le primea înapoi.

Galerie foto

Top citite
01 Israil Madrimov v Terence Crawford
Cele mai mari regrete ale lui Eminem. Ce le transmite acum fetelor sale: Nu merit onoarea de a fi tatăl vostru
02 eminem slim shady
Eminem, despre motivul pentru care l-a inventat pe Slim Shady: "Viața mea era varză, dar apoi totul a devenit mai rău"
03 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
04 Michigan Central Station grand opening concert, Roosevelt Park, Detroit, Michigan, United States - 06 Jun 2024
De când va fi disponibil noul album al lui Eminem, „The Death of Slim Shady”
05 Eminem/ Profimedia
Eminem anunţă noul single de pe albumul „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”. „Houdini” va fi lansat vineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
eminem
Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

Pe lângă faptul că e și acum, la 51 de ani, unul dintre cei mai îndrăgiți și relevanți rapperi din lume, Eminem a bifat zilele trecute o mare reușită personală. Artistul a sărbătorit 16 ani de când e "curat", adică de când nu și-a mai găsit refugiul în alcool sau alte substanțe.

dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului

Dr. Dre a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături. În plus, la scurt timp după acest eveniment, rapperul a făcut un anunț surpriză în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

eminem
Eminem și fiica sa, Hailie Jade, pe același stadion pentru a-și susține echipa preferată, Detroit Lions

Eminem și fiica sa și-au susținut din tribune echipa preferată din NFL, Detroit Lions.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale