Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM EMINEM - HOUDINI (NEW PW)

Dana Marijuana trăiește dintr-o pensie pe caz de boală, dar face eforturi să-și crească veniturile. Din ce câștigă bani în plus

dana-marijuana-tinerete3

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, a vorbit despre eforturile pe care le face pentru a câștiga un ban în plus, astfel încât să reușească să-și întrețină fiicele fără prea multe lipsuri.

Într-un interviu pentru Click!, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani a dezvăluit ce face pentru a-și completa ajutorul social primit de la Primărie.

„Vând tricouri cu chipul meu, la prețul de 175 de lei, sunt și cu mesaje preluate din piesele mele, pentru fiecare vers am ales o imagine, este una chiar și de albumul meu. Este o afacere cu inspirație din hit-urile care mi-au adus celebritatea. Cel mai bine vândut tricou este cel imprimat cu „Fii pe fază!”. O să scot și o serie de tablouri, pe care trebuie să le înrămez, și care ajung la 100 de euro. Fac și coronițe, în valoare de 200 și 300 de lei, muncesc mult la ele. Am avut, cândva, și un magazin, este o pasiune mai veche, mă pricep foarte bine să lucrez și bijuterii, am vândut și pe la târguri. Nunta cu iubitul meu am reprogramat-o pentru anul viitor, tocmai ca acum să muncim și să strângem bani ca să petrecem la chef”, a declarat Dana Marijuana, potrivit Click!.

Citește și: Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”

Ea a vorbit, de asemenea, și despre onorariul pe care îl primește pentru concerte.

Onorariul meu, la un concert mare, la un festival, este de 2.000-3.000 de euro, iar la un eveniment mic, de vreo 500 de euro. Dar, sunt rare spectacolele, nu sunt mereu, de aceea lucrez și altceva, nu poți pune bază pe banii din muzică”, a mai menționat Dana Marijuana, pentru Click!, care a precizat, de asemenea, că în această vară va sta tot în Vama Veche, acolo unde are o casă. Ea a mărturisit, însă, că deocamdată nu a prins niciun contract: „Pe litoral voi cânta vara asta unde sunt chemată. La Vama Veche, unde locuiesc, nu e o vreo mare fericire, sperăm să se dezghețe lucrurile și în această stațiune, să prind un contract la localurile pline de turiști”, a mai declarat artista pentru sursa menționată anterior.

Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei

În luna mai, la câteva săptămâni de când au anunțat că s-au despărțit și au anulat nunta, artista a dezvăluit că ea și partenerul ei s-au împăcat.

Chiar dacă se pregăteau de nuntă, Dana Marijuana nu a ținut cont de nimic atunci când partenerul ei, care se confrunta cu probleme cu alcoolul, a supărat-o. A pus capăt relației și a anunțat pe rețelele sociale fără să stea pe gânduri. Acum, însă, ea a dezvăluit că a revenit la sentimente mai bune și a reluat relația cu Valentin.

Într-un interviu pentru Click!, cântăreața a dezvăluit că a decis să-i mai acorde o șansă partenerului ei, însă nunta nu va avea loc în acest an.

Ne-am împăcat! Dar nu vom face nunta anul acesta. Am hotărât să-mi pun în aplicare talentele. Și să-mi fie partener spiritual și fizic, să ne susținem în tot ceea ce avem de făcut pentru noi, împreună cu lumea.

Nu mai bea, doar așa putem reuși! Nu o mai face, și-a dat seama că și fizic și psihic îl afectează foarte tare, și deranja și pe cei din jur, adică aproapele său. Acum e perfect!

Trebuie să fim mereu mai puternici decât ceea ce ne poate distruge”, a declarat Dana Marijuana, potrivit sursei citate mai sus.

Dana Marijuana stă de un an în Vama Veche. Trăiește dintr-o pensie de boală

În urmă cu un an, Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, a decis să se mute din Capitală. A ales Vama Veche și spune că nu regretă hotărârea luată, mai ales că poate trăi cu bani mai puțini. Alături o are și pe fiica ei cea mică. 

Din muzică nu prea mai câștigă nimic, așa că se bazează pe un venit foarte mic, de 2.200 de lei, o pensie pe caz de boală. 

”E foarte bine la mare. Și acum poți face plajă, dacă nu e vânt, nu îmi pare rău că m-am mutat la Vama Veche. Eu primesc bani, pensie, aveam 1.700 de lei, mi-au mărit gradat, ni s-a dat și un cupon valoric, pentru luna viitoare. Se mai mărește pensia cu câțiva lei, mai mult simbolic, dar sunt buni și aceia. În prezent primesc în jur de 2.200 de lei lunar”, a mai declarat artista, care lunar este programată la consult psihologic, pentru problemele delicate de sănătate de care suferă.

Citește și: Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: “Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă”

Top citite
01 Michael Jackson
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe
02 theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 
03 Speak/ Foto: Instagram
Speak, adevărul despre momentul când și-a început cariera: „Trăiam cu 10 lei pe zi, dar eram mai fericit atunci”
04 dana marijuana
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”
05 Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selly/ Foto: Instagram
Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, nu este doar un vlogger popular, ci și un antreprenor de succes. La doar 23 de ani, el gestionează o companie media și investește în diverse proiecte, inclusiv în imobiliare și evenimente culturale.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Cu o carieră muzicală de aproape un deceniu, Lidia Buble susține că viața de artist vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Cu toate că are parte de o situație financiară care o mulțumește, artista în vârstă de 30 de ani mărturisește că celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi. 

denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

După ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în muzică, Denisa Tănase a schimbat macazul și, în 2018, a intrat în afaceri. A ales un domeniu superb, cel al parfumurilor, iar mișcarea s-a dovedit inspirată, căci fosta membră a trupei Bambi a devenit milionară în euro.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”
O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

FILM NOW Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă
Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
DIGI SPORT OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
DIGI FM Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu:
Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu: "Nu avem prețuri foarte mari"
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”