Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ROBIN THICKE - 2013 - BLURRED LINES (PRO FM EDIT)

Delia, dezvăluiri neașteptate. Cine este persoana care îi gestionează banii: „Am deplină încredere!”

delia
Delia / Foto: Facebook

Considerată una dintre cele mai apreciate și de succes artiste de la noi din țară, Delia nu se ferește să vorbească despre anumite subiecte mai „sensibile”. Astfel, recent ea a dezvăluit că cel care se ocupă de banii pe care îi câștigă este soțul ei, Răzvan Munteanu.

Recunoscută pentru faptul că a ales să-și trăiască viața personală discret, Delia a vorbit nu a ezitat să recunoască faptul că partenerul ei este cel care se ocupă de gestionarea banilor pe care îi câștigă, el investind în diferite afaceri promițătoare.

Citește și: Delia, toată în roz, ca o păpușă Barbie modernă și extrem de îndrăzneață. Cu pulover pe gât, dar în fustă minusculă, strânsă pe corp

Într-un interviu recent, artista a mărturisit că a reinvestit o parte din banii pe care i-a câștigat în show-urile ei, iar de o alta s-a ocupat Răzvan, care își asumă rolul de „profesor” la capitolul investiții, fiind mereu atent la oportunitățile din piață.

Delia și Răzvan Munteanu/ Foto: Instagram

Delia și Răzvan Munteanu/ Foto: Instagram

„Sunt bine, fericită, împlinită și trăiesc la maximum fiecare zi. După propriile mele reguli. Toamna e plină de concerte, de călătorii, de mers pe munte. Și, bineînțeles, de filmări (..)În familia noastră, Răzvan este cel care se pricepe la investiții, așa că cele mai multe decizii pe partea aceasta sunt la el. Desigur că ne sfătuim, dar am deplină încredere în el când vine vorba de investiții și dezvoltarea businessului”, a declarat cântăreața, într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și: Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

Delia este pasionată de călătorii

În ciuda programului încărcat pe care îl are, Delia recunoaște că găsește mereu timp pentru călătorii, care îi aduc o energie pozitivă.

„A fost o vară plină de concerte și de filmări, dar m-am bucurat că de fiecare dată am reușit și să călătoresc. Mă face foarte fericită să fiu pe munte. E o combinație de adrenalină, bucurie, entuziasm, relaxare, efort fizic susținut. Și de ceva timp am început și alergările montane care îmi plac enorm. Cel mai mult cred că am mers 40 de kilometri într-o zi. (…) Momentele speciale sunt cele în care ajungi în vârf după un traseu dificil, obositor, după clipe în care simți că nu mai poți”, a mai spus ea.

De ce preferă Delia să se îmbrace în haine largi

Deși nu are imperfecțiuni pe care să le ascundă sub haine largi, Delia este adepta ținutelor supradimensionate, care o acoperă aproape în întregime.

Citește și: Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

"Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr", a povestit Delia, acum ceva timp, într-un podcast.

Galerie foto

Top citite
01 Delia/ Foto: Facebook
Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”
02 Selena Gomez/ Profimedia
Reacția Selenei Gomez când a fost întrebată despre statutul său de miliardară: „Este o lipsă de respect să vorbesc despre bani”
03 Inna/ Foto: Instagram
Ce avere are Inna, la doar 37 de ani. Artista deține o proprietate care costă peste un milion de dolari
04 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
05 Delia / Foto: Facebook
Îmbrăcată în colanți mulați și cizme înalte, Delia a stârnit din nou reacții în mediul online: „Nota 10”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa performs at the Glastonbury Festival
Dua Lipa a câștigat 1 milion de lire sterline pe săptămână anul trecut. Ce avere are artista de 28 de ani

Dua Lipa a câștigat un milion de lire sterline pe săptămână anul trecut, după o serie apariții la festivaluri, un rol într-un film și vânzări de produse, scrie Daily Mail.

"I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020

Celine Dion ar urma să revină pe scenă la Jocurile Olimpice de la Paris, după o pauză de mai bine de patru ani. Ea ar urma să cânte o singură piesă, însă onorariul este uriaș, potrivit unor surse.

delia
Delia, toată în roz, ca o păpușă Barbie modernă și extrem de îndrăzneață. Cu pulover pe gât, dar în fustă minusculă, strânsă pe corp

După ce zilele trecute a stârnit o ploaie de comentarii cu instantaneele făcute la piscina de acasă, care o arată în costum de baie super decupat, Delia continuă seria postărilor cu o doză crescută de senzualitate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Actrița de la Hollywood care este de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Imaginile cu aceasta au făcut furori pe rețelele so
Actrița de la Hollywood care este de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Imaginile cu aceasta au făcut furori pe rețelele so

Actrița de la Hollywood care este de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Imaginile cu aceasta au făcut furori pe rețelele so

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”
Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Lovitură de teatru, după ce i-a cerut divorțul și jumătate din avere pentru că a făcut doi copii cu amanta! ”A rămas mască”
Lovitură de teatru, după ce i-a cerut divorțul și jumătate din avere pentru că a făcut doi copii cu amanta! ”A rămas mască”
DIGI FM Monica Anghel, despre transformarea prin care a trecut după ce a slăbit 40 de kilograme: „Am avut încredere în mine mereu!” E instructor de fitness acum
Monica Anghel, despre transformarea prin care a trecut după ce a slăbit 40 de kilograme: „Am avut încredere în mine mereu!” E instructor de fitness acum
UTV Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit in secret. „A fost cea mai frumoasa nunta la care am participat vreodata in viata mea”
Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit in secret. „A fost cea mai frumoasa nunta la care am participat vreodata in viata mea”