Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (NEW PW)

Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”

CRBL/ Foto: Facebook
CRBL/ Foto: Facebook

CRBL și-a îndeplinit o dorință veche printr-o intervenție de blefaroplastie. Miercuri dimineață, el a intrat în cabinetul medicului estetician pentru a elimina pungile de sub ochi, o schimbare estetică pe care o plănuia de mai mulți ani. După procedură, CRBL și-a arătat noul look pe rețelele de socializare, unde a fost întâmpinat cu reacții pozitive și mesaje de susținere din partea fanilor.

Artistul s-a declarat mulțumit de rezultat și a explicat că a depășit prejudecățile legate de intervențiile estetice, mărturisind că a ales acest pas pentru a-și îmbunătăți aspectul și a se simți mai bine în pielea lui. „Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile conform cărora un bărbat nu ar trebui să intervină asupra aspectului său estetic. Sper ca recuperarea să fie ușoară și fără complicații”, a transmis CRBL pe Instagram, alături de primele imagini postoperatorii.

Citește și: Iubita lui CRBL, premiată la un concurs internațional de Miss. A defilat și în rochie elegantă, și în costum de baie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu recent, artistul a dezvăluit că operația era o decizie pe care o tot amâna din cauza temerilor și prejudecăților. „M-am săturat să mă uit în oglindă și să văd că se agravează pungile de sub ochi, așa cum le avea și tata. Am transpirat doar vorbind despre asta, dar acum mă bucur că am făcut acest pas”, a mărturisit CRBL. 

Citește și: CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Blefaroplastia, procedura la care a apelat CRBL, este o intervenție chirurgicală estetică ce presupune îndepărtarea excesului de piele și a grăsimii din zona pleoapelor, aspecte ce pot afecta atât estetica, cât și funcționalitatea vederii. În cazul artistului, intervenția a cuprins atât pleoapele superioare, cât și cele inferioare, unde medicul a îndepărtat surplusul de piele și grăsime acumulată, oferindu-i un aspect mai tânăr și o privire mai deschisă.

Această procedură are beneficii estetice vizibile, dar și funcționale, deoarece deschide privirea și poate mări câmpul vizual, fiind recomandată pentru persoanele care întâmpină astfel de probleme odată cu înaintarea în vârstă. Intervenția nu necesită spitalizare, iar pacienții pot relua activitățile obișnuite la scurt timp după operație.

Galerie foto

Top citite
01 Mira/ Foto: Facebook
Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”
02 antonia alex velea familie
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”
03 Alexandra Stan/ Foto: Facebook
Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”
04 CRBL / Foto: Facebook
CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”
05 olga gutanu (3)
Iubita lui CRBL, premiată la un concurs internațional de Miss. A defilat și în rochie elegantă, și în costum de baie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Anna Lesko, la cei 45 de ani ai săi, continuă să uimească fanii cu aparițiile sale îndrăznețe și silueta de invidiat. Artista originară din Republica Moldova a postat recent pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare purtând o rochie spectaculoasă, care i-a pus în valoare formele perfecte.

Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Lidia Buble a reușit din nou să atragă atenția cu aparițiile sale îndrăznețe. De această dată, artista a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care apare într-o ținută provocatoare, care a stârnit un val de reacții în rândul fanilor săi.

crbl si iubita
CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Invitat acum câteva săptămâni la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a recunoscut că are o relație cu o femeie cu peste 20 de ani mai tânără, începută după divorțul de Elena, mama fiicei sale. Acum, au început să apară și dovezile publice de iubire între cântăreț și Olga.

WTFun
WTFUN
Cum au descoperit matinalii de la ProFM talentul unei fetițe de 13 ani

„De asta iubim noi radioul!”

Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată la 50 de ani și cu ce se ocupă Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez. S-au cunoscut pe când el era ospătar
Cum arată la 50 de ani și cu ce se ocupă Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez. S-au cunoscut pe când el era ospătar

Cum arată la 50 de ani și cu ce se ocupă Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez. S-au cunoscut pe când el era ospătar

FILM NOW Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”
Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”
Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”

Un cățeluș cu blană verde s-a născut într-o fermă din Sardinia, Italia, fiind singurul dintre cei opt frați ai săi care are acest pigment.

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii
La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit