Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JONAS BROTHERS - LEAVE BEFORE YOU LOVE ME

În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”

crbl
CRBL și soția lui, Elena / Foto: Instagram

După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena Viscu au surprins pe toată lumea anunțându-și divorțul, în ciuda aparențelor de cuplu solid și fericit. Recent, artistul a vorbit deschis despre relația actuală cu fosta sa soție și despre motivele despărțirii.

Cu puțin timp înainte de separare, cei doi au participat împreună la show-ul „Power Couple”, unde păreau un cuplu unit și admirat de fani. Totuși, la scurt timp după emisiune, CRBL și Elena au anunțat că se despart, spre surpriza tuturor. Cei doi au fost binecuvântați cu o fiică, Alessia, și au încercat să mențină o relație civilizată de dragul acesteia.

Citește și: CRBL, despre zvonurile că are iubită și despărțirea de soție: "Divorțurile sunt doar despre înșelat sau bătăi. La noi nu a fost cazul"

Într-un interviu pentru Antena Stars, CRBL a susținut că au păstrat o relație de prietenie pentru binele fiicei lor, Alessia: „O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta. Mie îmi place să trăiesc azi ca și cum e mâine, îmi place să merg înainte, optimist, mă las condus de ziua de mâine."

CRBL și Elena s-au cunoscut în cadrul emisiunii "Dansez pentru tine", unde el era concurent și ea coregrafă, începând astfel o poveste de dragoste frumoasă. De-a lungul timpului, au devenit părinți și au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Totuși, în aprilie, CRBL a anunțat pe rețelele de socializare că el și Elena Viscu divorțează. Deși nu au dezvăluit imediat motivele despărțirii, CRBL a clarificat ulterior situația în cadrul unei emisiuni TV. 

Citește și: Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alessia confirmă toată povestea noastră. Ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va stinge flacăra, vom încerca să o reaprindem sau să vedem ce se întâmplă. Nu e un motiv anume. Dar când ajungi în punctul acela și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și discuți despre subiect. Am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas. La noi nu a fost vorba de înșelat, bătăi sau alte lucruri. Noi am ales să comunicăm și să luăm o decizie echilibrată, decât să ne batem joc de noi sau de familia noastră.”, a spus artistul. 

Galerie foto

Top citite
01 andreea antonescu si victor vrînceanu
Victor Vrînceanu, dezvăluiri după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Mi se pare strigător la cer să refuzi sistematic!”
02 firerose si billy ray cyrus
Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"
03 CRBL și Smiley
Se cunosc de aproape 30 de ani, dar au avut și tensiuni și chiar nu și-au vorbit. CRBL, despre prietenia cu Smiley: "E ca fratele meu"
04 Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta 
05 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Miley Cyrus a făcut recent declarații surprinzătoare despre relația sa cu tatăl ei, Billy Ray Cyrus. Într-un interviu acordat pentru „My Next Guest Needs No Introduction” al lui David Letterman, Miley a mărturisit că a moștenit „narcisismul” de la tatăl ei.

firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

Dalton Gomez și noua lui iubită, Maika / Profimedia Images
Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, iubește din nou. Cine este Maika, femeia care i-a cucerit inima după divorțul de artistă

Ariana Grande este istorie pentru Dalton Gomez. La doar câteva luni de la pronunțarea divorțului, agentul imobiliar a confirmat relația pe care o are cu Maika Monroe, o actriță în vârstă de 31 de ani. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”
O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

FILM NOW Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă
Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

Cum să eviți un atac de rechin și ce să faci dacă ești mușcat. Nu ar trebui niciodată să porți bijuterii în apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța
DIGI SPORT OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
OFICIAL | UEFA a decis! Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a intrat în istoria EURO
DIGI FM Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu:
Cât te costă să mănânci la terasa de la mare a lui Rică Răducanu: "Nu avem prețuri foarte mari"
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”