Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”

CRBL / Foto: Facebook
CRBL / Foto: Facebook

CRBL a surprins recent pe toată lumea cu un anunț neașteptat despre o viitoare intervenție estetică. Artistul, cunoscut pentru stilul său direct și sincer, a dezvăluit că va trece printr-o operație de blefaroplastie, o procedură estetică prin care surplusul de piele din zona ochilor este îndepărtat.

Într-o postare pe contul său de Instagram, cântărețul a explicat motivele care l-au determinat să ia această decizie, precizând că nu este vorba de un complex legat de aspectul său fizic, ci de o problemă moștenită de la tatăl său.

Citește și: Iubita lui CRBL, premiată la un concurs internațional de Miss. A defilat și în rochie elegantă, și în costum de baie

„Până de curând, făceam parte din categoria bărbaților care consideră că nu e nevoie de intervenții chirurgicale estetice. Credeam că bărbatul e bărbat, dar am realizat că nu este chiar așa. În urma unui control medical, am descoperit că am o problemă moștenită la ochi care, odată cu trecerea timpului, se agravează. Așa că am decis să fac această operație. Abia aștept să văd rezultatul”, a mărturisit CRBL.

Aceasta va fi prima intervenție estetică a artistului, iar decizia a venit într-un moment important al vieții sale, după ce, în primăvara acestui an, a divorțat de Elena, cu care a fost căsătorit timp de 16 ani. Acum, CRBL trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Olga Guțanu, o tânără în vârstă de 23 de ani. În cadrul unei apariții recente în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit deschis despre noua sa relație și a recunoscut că diferența de vârstă dintre el și Olga nu este un impediment pentru fericirea lor.

Citește și: CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

„Diferența de vârstă? Da, este mai mare. Eu am 46 de ani, Olga are 23, dar asta nu contează. Lumea tot cataloghează aceste diferențe, dar ce nu înțeleg eu este cine a stabilit că ar trebui să existe o limită? Că diferența de vârstă să fie de 5 sau 7 ani? Fiecare ar trebui să își trăiască viața fără să fie judecat”, a spus CRBL.

Galerie foto

Top citite
01 Alexandra Stan/ Foto: Facebook
Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”
02 2024 People's Choice Country Awards - Red Carpet
Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat
03 olga gutanu (3)
Iubita lui CRBL, premiată la un concurs internațional de Miss. A defilat și în rochie elegantă, și în costum de baie
04 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică
05 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl si iubita
CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Invitat acum câteva săptămâni la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a recunoscut că are o relație cu o femeie cu peste 20 de ani mai tânără, începută după divorțul de Elena, mama fiicei sale. Acum, au început să apară și dovezile publice de iubire între cântăreț și Olga.

Inna/ Foto: Facebook
Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Inna și-a uimit din nou fanii printr-o serie de fotografii alb-negru extrem de artistice, postate recent pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 3,3 milioane de oameni. Artista, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la inhibiții și a pozat fără bluză, purtând doar o pereche de pantaloni albi lejeri și o eșarfă lungă înfășurată în jurul capului, lăsându-și restul corpului la vedere.

Delia/ Foto: Facebook
Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Delia și-a surprins fanii cu o apariție spectaculoasă, într-un look cu totul diferit față de stilul pe care îl abordează în mod obișnuit. Artista, în vârstă de 42 de ani, a postat recent pe contul său de Instagram mai multe fotografii din timpul unei filmări, în care a fost aranjată într-un mod absolut special. Fanii au rămas uimiți de eleganța ei și, la prima vedere, unii chiar au confundat-o cu Andreea Bălan.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”
Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”

Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”

FILM NOW Paul Mescal, impresionant în
Paul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

Paul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

DIGI WORLD Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice
Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

DIGI ANIMAL WORLD Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia
Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT Moment ”horror”: ”Când a dispărut fumul, am văzut că nu mai aveam degetele”. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional
Moment ”horror”: ”Când a dispărut fumul, am văzut că nu mai aveam degetele”. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional
DIGI FM Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
UTV Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie
Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie