Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ONE REPUBLIC - NOBODY

Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!

Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium
Chris Martin. Coldplay. Getty Images

Trupa Coldplay, care a susţinut miercuri primul concert la Bucureşti, a publicat pe Instagram imagini şi videoclipuri de la show-ul de pe Arena Națională. 

„Mulţumesc, Bucureşti!”, au transmis artiștii britanici pe Instagram Story.

coldplay

Coldplay. Foto: Instagram Story Coldplay

Chris Martin a sărutat scena când a apărut pe stadion.

„Încă o premieră pentru noi astăzi... un debut mult aşteptat în România şi în Bucureşti. Este minunat să fim în sfârşit aici, ne-am bucurat de o primire foarte călduroasă şi abia aşteptăm să începem”, au scris cei de la Coldplay înaintea primului concert.

Aproximativ 50.000 de fani au fost la show-ul de miercuri din cadrul „Music Of The Spheres World Tour” al celor de la Coldplay, şi alţi 50.000 sunt aşteptaţi joi seară.

Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Mii de reacții pe rețelele sociale după ce Babasha a urcat pe scenă alături de Chris Martin

Babasha a cântat miercuri seară la primul concert Coldplay de pe Arena Naţională din Capitală, dar publicul l-a huiduit.

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele sociale: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”.

Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”.

Cântăreţul de manele Babasha a transmis, într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte şi joi seară alături de Chris Martin.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe și este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion.

Grupul britanic a lansat şapte albume de studio care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

Top citite
01 Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson, la concertul Coldplay de la Glastonbury, după zvonurile privind despărțirea de Chris Martin. Imaginile sunt virale
02 corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”
03 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
04 loredana groza (5)
Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”
05 Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați

Dakota Johnson, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație, iar acum ies la iveală noi detalii.

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

Audacy's Eighth Annual "We Can Survive" Concert
Coldplay şi fostul manager se dau reciproc în judecată pentru milioane de dolari. Ce acuzații își aduc cele două părți

Coldplay a început lupta juridică cu Dave Holmes, atât trupa cât și fostul manager depunând cereri la Înalta Curte și solicitând milioane de lire sterline de la cealaltă parte, scrie The Guardian.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”
O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

FILM NOW De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
DIGI SPORT FOTO ”Bestia” lui Gigi Becali! Valorează 1.600.000€ și s-a transformat total într-un an
FOTO ”Bestia” lui Gigi Becali! Valorează 1.600.000€ și s-a transformat total într-un an
DIGI FM Antonio, puștiul care la 8 ani abia putea lega câteva vorbe, iar la Evaluarea Națională a obținut rezultate admirabile, inclusiv 9.95 la matematică
Antonio, puștiul care la 8 ani abia putea lega câteva vorbe, iar la Evaluarea Națională a obținut rezultate admirabile, inclusiv 9.95 la matematică
UTV Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”