Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RIHANNA - UMBRELLA

Bronzată și cu un costum de baie îndrăzneț, Anna Lesko a bifat încă o apariție provocatoare: „Superbă femeie ești”

Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko a reușit din nou să atragă toate privirile cu o apariție provocatoare în cea mai recentă vacanță a sa. Artista originară din Republica Moldova s-a relaxat la o piscină inedită, unde a ales să poarte un costum de baie din două piese, care i-a evidențiat perfect pielea bronzată și silueta tonifiată. Cu un look rafinat, Anna a completat ținuta cu ochelari de soare eleganți și un colier subțire.

Fanii săi nu au întârziat să reacționeze la imaginile postate pe contul ei de Instagram, inundând secțiunea de comentarii cu aprecieri. „Superbă femeie ești”, a scris un admirator, exprimând probabil ceea ce mulți alții gândeau. Alte comentarii au fost la fel de entuziaste: „Ești o zeiță a frumuseții!”, „Nu pot să cred cât de bine arăți!”, și „Femeie perfectă, în fiecare detaliu!”

Citește și: Silueta de model și la 45 de ani. Anna Lesko, perfectă într-un costum de baie îndrăzneț: „Topești și ghețarii de la Polul Nord”

Anna Lesko este cunoscută pentru stilul său îndrăzneț și aparițiile impecabile, iar această postare nu face excepție. Costumul de baie ales de artistă a scos în evidență formele sale perfecte, subliniind de asemenea cât de bine se menține în formă la 45 de ani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este prima dată când Anna Lesko reușește să stârnească valuri de aprecieri pe rețelele de socializare. Artista își păstrează mereu fanii aproape prin imagini care pun în valoare atât frumusețea sa naturală, cât și personalitatea sa vibrantă. 

Anna Lesko își dorește un partener, dar nu cu orice preț

Anna Lesko a fost mereu o femeie curtată. A avut o relație lungă cu tatăl fiului ei, dar de la despărțire nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat. Solista spune că a lucrat mult la ea pentru a găsi un echilibru care o împlinește. Își dorește un partener, dar nu e dispusă să accepte pe oricine doar pentru a nu fi singură.

Citește și: Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: “De vis ca întotdeauna”

"Eu vreau un bărbat echilibrat. Nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă. Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită sunt, dar poți să fiu mai fericită. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție. Pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a spus Anna într-un podcast la care a participat recent.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Galerie foto

Top citite
01 lili sandu
Lili Sandu, cu gândul la zilele lungi și calde petrecute în Mykonos. Și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie din două piese
02 Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”
03 Blaxy Girls/ Foto: Facebook
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică 
04 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
05 spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei

Irina Rimes, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a dezvăluit recent că a fost cerută în căsătorie de iubitul său, producătorul francez David Goldcher. Momentul cererii a fost unul inedit, fără un inel tradițional, ci cu un simplu elastic de păr, într-o atmosferă relaxată, așa cum a povestit artista în cadrul unei apariții la o emisiune TV. 

Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”

Ana Baniciu trăiește din plin bucuria de a fi mămică. Artista în vârstă de 31 de ani, care a născut în luna iunie a acestui an, este foarte mândră de noul său rol și nu ezită să împărtășească momente speciale cu fanii săi. Recent, Ana a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoționantă în care își hrănea bebelușul dintr-un biberon cu lapte.

elena ionescu (2)
Elena Ionescu și-a expus bronzul ciocolatiu și formele voluptoase pe plajă, la piscină și pe Instagram. Ultimele zile de vară la mare

Elena Ionescu și-a luat rămas bun de la această vară cum nu se putea mai bine. În costum de baie, pe plajă și la piscină, solista devenită cunoscută în trupa Mandinga a făcut furori pe oriunde a apărut.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Răsturnare de situație: Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia Sabrinei Voinea!
Răsturnare de situație: Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia Sabrinei Voinea!
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville