Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Anna Lesko, maestră în arta seducției, într-o rochie decupată până la șold. Vacanța în Italia i-a adus un bronz intens și strălucire

anna lesko
Anna Lesko / Foto: Facebook

Anna Lesko are un magnetism aparte și o putere de seducție cu care cucerește numaidecât. Artista de peste Prut are 45 de ani și o siluetă pe care nu ezită să și-o etaleze în costum de baie sau în rochii decoltate și cu crăpături generoase.

Aflată în vacanță în Sicilia, Anna profită de timpul liber să se bronzeze și să se bucure de prezența celor dragi. Din bagajul de concediu nu-i lipsesc ținutele care o pun în valoare, iar rochia în care a pozat recent, verde smarald, i s-a potrivit perfect pe pielea bronzată. Lesko a postat trei instantanee pe Facebook și Instagram, iar inimioarele și like-urile s-au adunat în timp record.

Citește și: Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conștientă că are un trup de zeiță și mândră că eforturile susținute pe care le face se văd cu ochiul liber, cântăreața, care este mama unui băiat de 10 ani, nu se teme să poarte haine pe care nu multe femei ar îndrăzni să le poarte.

Anna Lesko își dorește un partener, dar nu cu orice preț

Anna Lesko a fost mereu o femeie curtată. A avut o relație lungă cu tatăl fiului ei, dar de la despărțire nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat. Solista spune că a lucrat mult la ea pentru a găsi un echilibru care o împlinește. Își dorește un partener, dar nu e dispusă să accepte pe oricine doar pentru a nu fi singură.

Citește și: Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: “De vis ca întotdeauna”

"Eu vreau un bărbat echilibrat. Nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă. Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită sunt, dar poți să fiu mai fericită. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție. Pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a spus Anna într-un podcast la care a participat recent.

Galerie foto

 

Top citite
01 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Anna Lesko, taxată de un fan pentru felul în care și-a savurat cafeaua la terasă: „Facem chetă să îți iei ceva de încălțat”
02 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Bronzată și cu un costum de baie îndrăzneț, Anna Lesko a bifat încă o apariție provocatoare: „Superbă femeie ești”
03 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”
04 Anna Lesko
Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”
05 Anna Lesko
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
anna lesko
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Numele Annei Lesko este sinonim cu senzualitatea. Cântăreața de peste Prut, ajunsă la 45 de ani, și-a păstrat frumusețea și puterea de seducție cu care s-a făcut cunoscută în showbiz. Trecerea anilor i-a adus și mai multe atuuri.

Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Cinci ani au trecut de când Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie, tatăl fiului ei, însă acum, ajunsă la 45 de ani, în viața ei nu există niciun bărbat. Ea recunoaște că își dorește un partener, dar nu îl caută cu ardoare.

Anna Lesko
Anna Lesko, as în seducție. Rochia decoltată, cu crăpătură până la șold, a ajutat-o să joace senzualitatea ca nimeni alta

Anna Lesko nu are concurență în jocul seducției. Artista de peste Prut, care a împlinit în ianuarie 45 de ani, continuă să fie fermecătoare și cuceritoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale