Bucuresti | 102,8FM AMI - ADOR ADOR (NEW PW)

Silueta de model și la 45 de ani. Anna Lesko, perfectă într-un costum de baie îndrăzneț: „Topești și ghețarii de la Polul Nord”

Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko demonstrează că vârsta este doar un număr, strălucind într-un costum de baie îndrăzneț, în timpul vacanței sale exotice din Syracuse, Italia. Artista, în vârstă de 45 de ani, a postat pe rețelele sociale o fotografie în care poartă un costum de baie din două piese, colorat, având în fundal o piscină cu un peisaj exotic.

Artista originară din Republica Moldova, cunoscută pentru stilul său îndrăzneț și carisma de neegalat, a arătat că se menține într-o formă fizică de invidiat, reușind să capteze atenția și admirația fanilor săi. Imaginea a adunat mii de aprecieri și a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, care au lăudat-o pentru forma fizică de invidiat și pentru frumusețea ei naturală.

Citește și: Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 „Topești și ghețarii de la Polul Nord”/ „Ești superbă, Anna!”/ „Wow, ce corp!”/ „Ești tot ce își dorește un bărbat de la o femeie”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit cântăreața. 

Anna Lesko își dorește un partener, dar nu cu orice preț

Anna Lesko a fost mereu o femeie curtată. A avut o relație lungă cu tatăl fiului ei, dar de la despărțire nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat. Solista spune că a lucrat mult la ea pentru a găsi un echilibru care o împlinește. Își dorește un partener, dar nu e dispusă să accepte pe oricine doar pentru a nu fi singură.

Citește și: Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: “De vis ca întotdeauna”

"Eu vreau un bărbat echilibrat. Nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă. Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită sunt, dar poți să fiu mai fericită. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție. Pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a spus Anna într-un podcast la care a participat recent.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
02 spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă
03 Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei
04 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
05 elena ionescu (2)
Elena Ionescu și-a expus bronzul ciocolatiu și formele voluptoase pe plajă, la piscină și pe Instagram. Ultimele zile de vară la mare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard

Inna a făcut furori la un concert recent din Franța, unde a apărut într-o ținută care i-a evidențiat perfect silueta. Artista de 37 de ani a postat imagini pe contul său de Instagram, în care se poate vedea cum a ales să se prezinte pe scena de la Nisa.

oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”

Oana Radu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre trauma pe care a suferit-o în urma decesului tragic al fostului său iubit, Alin Suflea, care a fost incendiat în mod brutal în 2019. Într-o apariție recentă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a vorbit deschis despre sechelele emoționale cu care a rămas după acest eveniment devastator.

misha
Misha, poze la piscină, în costum de baie. Cu un cocktail în mână, fosta soție a lui Connect-R s-a bucurat de amintirile din Thailanda

Misha și-a luat rămas bun de la vară cu o vacanță în Grecia, dar pe rețelele sociale a strecurat și două instantanee dintr-o escapadă de acum câteva luni, când a fost în Thailanda. Pentru că destinația exotică i-a plăcut foarte tare, cântăreața a mai scos din sertarul cu amintiri câteva poze care au fost și pe placul fanilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci
Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

FILM NOW Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani
Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
DIGI FM Două victime din Marea Britanie ale fraţilor Tate au făcut noi dezvăluiri la BBC: „Tate ne-a violat şi ne-a strangulat”
Două victime din Marea Britanie ale fraţilor Tate au făcut noi dezvăluiri la BBC: „Tate ne-a violat şi ne-a strangulat”
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale