Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (MAJESTIC RMX)

Billy Ray Cyrus și Firerose, divorț cu scandal. Tânăra de 36 de ani: ”Era imprevizibil, consuma droguri!” Ce acuzații i-a adus el

billy ray cyrus si firerose
Billy Ray Cyrus a recunoscut că s-a logodit cu Firerose, la doar câteva luni de la divorțul de mama lui Miley Cyrus. / Foto: Instagram

Billy Ray Cyrus și Firerose au ajuns la divorț la mai puțin de șapte luni de la nuntă, iar acum își împart tot felul de acuzații, semn că relația dintre ei nu s-a încheiat în condiții amiabile.

Potrivit documentelor depuse în instanță și pe care le-au obținut jurnaliștii de la PEOPLE, cântăreața l-a acuzat pe Cyrus de comportament „imprevizibil și volatil” care echivala cu „abuz extrem verbal, emoțional și psihologic”.

Documentele de la tribunal, care au fost depuse în Tennessee, Statele Unite ale Americii, sugerau că acel comportament era influențat de „consumul persistent de droguri, printre care și marijuana.”

Citește și: Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

De asemenea, Firerose, în vârstă de 36 de ani, a subliniat că a trecut prin momente extrem de dificile, mai ales că a fost supusă unei operații de mastectomie dublă.

„Cum data operației se apropia, ea se temea să plece și să caute orice fel de ajutor, pentru că îi era frică că acest lucru va împiedica intervenția sau recuperarea”, se mai arată în documentele depuse în instanță.

În plus, Cyrus, în vârstă de 62 de ani, i-ar fi înmânat lui Firerose, al cărei nume real este Johanna Rosie Hodges, actele de divorț cu mai puțin de 24 de ore înainte de operație.

Citește și: O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Ce acuzații îi aduce Billy Ray Cyrus

La rândul lui, Billy Ray Cyrus spune că soția sa înstrăinată, Firerose, a încercat să-l „izoleze” de familia sa, blocând comunicarea cu cel puțin una dintre fiicele sale. El nu a precizat, însă, dacă este vorba despre Miley sau despre fiica cea mică, Noah.

În plângerea obținută de PEOPLE, Cyrus susține că a descoperit că Firerose, în vârstă de 36 de ani, „a desfășurat o campanie de izolare” a lui de familie încă din luna mai, de când a depus actele de divorț. De asemenea, zilele trecute artistul susținea că Firerose i-a sustras aproape 100.000 de dolari de pe card.

Billy Ray Cyrus a fost cel care a cerut divorțul

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

Conform documentelor de divorț obținute de TMZ, Billy Ray solicită anularea căsătoriei, invocând motive ca „fraudă” și „conduită conjugală nepotrivită”.

Este a treia căsătorie a artistului. Anterior, el a fost căsătorit cu Cindy Smith între 1986 și 1991, iar cu Tish Cyrus, mama lui Miley Cyrus, din 1993 până în 2022. De asemenea, documentele de divorț precizează că nu există copii minori între Billy Ray și Firerose.

În ciuda aparențelor, mariajul a întâmpinat dificultăți. Billy Ray susține că a fost indus în eroare de Firerose în legătură cu intențiile ei, motiv pentru care a solicitat anularea căsătoriei pe baza fraudei. Potrivit TMZ, Billy Ray a dorit ca Firerose să părăsească domiciliul conjugal până pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru a se reloca.

Galerie foto

 

 

Cum arată Migrațiile moderne din lumea animalelor? Ca un dans logistic extrem. Pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 17:30.

Top citite
01 firerose si billy ray cyrus
Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"
02 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
03 firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț
04 firerose si billy ray cyrus
La o lună și jumătate de când fosta soție s-a recăsătorit, tatăl lui Miley Cyrus a făcut nuntă cu o femeie cu 27 de ani mai tânără
05 billy ray cyrus si firerose
Adevărul despre logodna dintre Billy Ray Cyrus și iubita cu 27 de ani mai tânără. A cerut-o de soție la doar patru luni de la divorț
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram
Billy Ray Cyrus, mai fericit ca niciodată cu Firerose. Artista și-a etalat inelul cu diamant pe rețelele de socializare

Billy Ray Cyrus, în vârstă de 61 de ani, nu a confirmat oficial că s-a logodit cu artista Firerose, însă celebrul interpret pare mai fericit ca oricând, iar partenera sa mai tânără nu ratează niciun moment pentru a-și etala inelul cu diamant.

Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram
Billy Ray Cyrus s-a logodit cu artista Firerose, la cinci luni după ce soția sa, Tish Cyrus, a cerut divorțul

Billy Ray Cyrus, în vârstă de 61 de ani, s-a logodit cu cântăreața Firerose, la cinci luni de când soția lui, Tish Cyrus, a cerut divorțul. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani, iar acum, celebrul interpret și-a refăcut viața cu o femeie mult mai tânără decât el. 

Tish Cyrus/ Profimedia
Tish Cyrus, prima apariție de când a cerut divorțul de Billy Ray Cyrus. Vedeta a renunțat la verighetă

Tish Cyrus a fost surprinsă pentru prima dată de când a anunțat divorțul de Billy Ray Cyrus. Mama lui Miley Cyrus a renunțat la verighetă după 30 de ani de căsnicie cu celebrul cântăreț. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum se prezintă fiica lui Tom Cruise după ce a renunțat la numele lui de familie. Asta spune multe despre relația lui Suri cu mama ei
Cum se prezintă fiica lui Tom Cruise după ce a renunțat la numele lui de familie. Asta spune multe despre relația lui Suri cu mama ei

Cum se prezintă fiica lui Tom Cruise după ce a renunțat la numele lui de familie. Asta spune multe despre relația lui Suri cu mama ei

FILM NOW Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din 2015 luptă cu cancerul

DIGI WORLD
"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care coarnele renilor din Finlanda strălucesc în întuneric: „Ajută la prevenirea accidentelor”
Motivul pentru care coarnele renilor din Finlanda strălucesc în întuneric: „Ajută la prevenirea accidentelor”

Motivul pentru care coarnele renilor din Finlanda strălucesc în întuneric: „Ajută la prevenirea accidentelor”

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 În Coreea de Nord, un bărbat prins că asculta K-pop a fost condamnat la moarte și executat public
În Coreea de Nord, un bărbat prins că asculta K-pop a fost condamnat la moarte și executat public
DIGI SPORT Olandezii au văzut ce a declarat George Pușcaș și au reacționat imediat! Cum au numit România
Olandezii au văzut ce a declarat George Pușcaș și au reacționat imediat! Cum au numit România
DIGI FM Perle la Evaluarea Națională 2024: „Cireșarii sunt Indiana Jones și Arca Secretelor, doar că români. Și eu ador cireșele!”
Perle la Evaluarea Națională 2024: „Cireșarii sunt Indiana Jones și Arca Secretelor, doar că români. Și eu ador cireșele!”
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”