Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"

firerose si billy ray cyrus
Firerose și Billy Ray Cyrus, divorț cu scandal / Foto: Profimedia

La doar șapte luni de la nunta care i-a luat pe mulți prin surprindere, Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley Cyrus, a intentat divorț de cântăreața Firerose. Lucrurile nu s-au terminat prea plăcut între ei, astfel încât ambele tabere își aruncă acuzații care mai de care. 

Acum, Firerose spune că soțul ei a intentat divorț cu doar o zi înainte ca ea să treacă printr-o dublă mastectomie. Billy Ray plătise asigurarea ei medicală cât timp au fost căsătoriți și i-a promis că va acoperi și toate celelalte costuri legate de îngrijirea ei. 

Artista australiană în vârstă de 36 de ani a făcut publice câteva detalii despre ultimele zile de mariaj cu Cyrus (62 de ani), în documente judiciare obținute de People. Firerose a fost diagnosticată ca fiind purtătoare a mutației genei BRCA1, în 2020, ceea ce înseamnă că avea un risc crescut de a dezvolta cancer la sân. După un RMN făcut anul acesta, în martie, doctorii i-au recomandat cu tărie să se supună unei duble mastectomii și unei reconstrucții. A fost programată la operație în 24 mai, iar cu o zi înainte, soțul ei a depus actele de divorț.

Citește și: Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

firerose si billy ray cyrus

Tatăl lui Miley Cyrus s-a recăsătorit. / Foto: Instagram

Cu cât s-a apropiat data operației, lucrurile de acasă s-au transformat în "haos" și Firerose susține că Billy Ray "a aruncat constant cu atacuri verbale" către ea, în timp ce o amenința că o dă afară din casă și că divorțează. Aceste lucruri au făcut-o să calce ca pe coji de ouă în prezența partenerului ei, ceea ce a plasat-o într-o "închisoare emoțională și psihologică".

"Când soția încerca să verbalizeze anumite îngrijorări, soțul o numea o 'nenorocită egoistă' și îi reproșa că-l folosește. Cu cât data intervenției chirurgicale a soției se apropia, îi era frică să plece sau să caute orice fel de ajutor pentru că se temea că soțul va influența ceea ce înseamnă operația sau recuperarea ei îndelungată de acasă", se arată în plângerea depusă de femeie. Aceasta susține că a fost luată pe nepregătite de divorț, actele fiindu-i înmânate cu mai puțin de 24 de ore înainte de spitalizarea ei.

Mai mult, Firerose susține că fratele și cumnata lui Cyrus au încercat să o facă să părăsească domiciliul conjugal, deși inițial ei s-au oferit voluntari să o ducă la spital și să o ajute pe parcursul recuperării. 

"Soția s-a bazat pe promisiunile soțului de a-i plăti operația, dar el nu le-a onorat. În ziua în care era programată la spital, ea era, de fapt, în căutarea unei locuințe în care să se mute și se afla sub un mare stres", se mai arată în documentele depuse în instanță. Firerose spune și că Cyrus a supus-o unui "abuz extrem la nivel verbal, emoțional și psihologic" și că acesta consuma substanțe care-l făceau "imprevizibil și volatil".

Ce acuzații îi aduce Billy Ray Cyrus lui Firerose

La rândul lui, Billy Ray Cyrus spune că soția sa înstrăinată, Firerose, a încercat să-l „izoleze” de familia sa, blocând comunicarea cu cel puțin una dintre fiicele sale. El nu a precizat, însă, dacă este vorba despre Miley sau despre fiica cea mică, Noah.

În plângerea obținută de PEOPLE, Cyrus susține că a descoperit că Firerose, în vârstă de 36 de ani, „a desfășurat o campanie de izolare” a lui de familie încă din luna mai, de când a depus actele de divorț. De asemenea, zilele trecute artistul susținea că Firerose i-a sustras aproape 100.000 de dolari de pe card.

Citește și: O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Billy Ray Cyrus a fost cel care a cerut divorțul

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

Conform documentelor de divorț obținute de TMZ, Billy Ray solicită anularea căsătoriei, invocând motive ca „fraudă” și „conduită conjugală nepotrivită”.

Este a treia căsătorie a artistului. Anterior, el a fost căsătorit cu Cindy Smith între 1986 și 1991, iar cu Tish Cyrus, mama lui Miley Cyrus, din 1993 până în 2022. De asemenea, documentele de divorț precizează că nu există copii minori între Billy Ray și Firerose.

În ciuda aparențelor, mariajul a întâmpinat dificultăți. Billy Ray susține că a fost indus în eroare de Firerose în legătură cu intențiile ei, motiv pentru care a solicitat anularea căsătoriei pe baza fraudei. Potrivit TMZ, Billy Ray a dorit ca Firerose să părăsească domiciliul conjugal până pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru a se reloca.

Citește și: Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Galerie foto

 

 

Top citite
01 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
02 billy ray cyrus si firerose
Billy Ray Cyrus și Firerose, divorț cu scandal. Tânăra de 36 de ani: ”Era imprevizibil, consuma droguri!” Ce acuzații i-a adus el
03 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
04 firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț
05 Analia Selis
Analia Selis e în cel mai bun moment al vieții, la 5 ani de la divorț. Nu și-a refăcut viața amoroasă: "Doar cineva care să merite"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl
CRBL, despre zvonurile că are iubită și despărțirea de soție: "Divorțurile sunt doar despre înșelat sau bătăi. La noi nu a fost cazul"

Vestea că CRBL și soția lui, coregrafa Elena, s-au despărțit după 16 ani de mariaj i-a luat pe mulți prin surprindere, inclusiv pe cunoscuții lor. Cei doi au anunțat doar că divorțează, nevrând să spună ce a stat în spatele deciziei.

Sophie Turner și Taylor Swift
Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

După divorțul de Joe Jonas, actrița Sophie Turner și-a găsit un mare sprijin în Taylor Swift. Cântăreața i-a sărit în ajutor și i-a oferit apartamentul ei din New York, pe o perioadă nelimitată, pentru a se liniști și a avea unde locui alături de cele două fiice ale ei și ale membrului trupei Jonas Brothers.

CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”

Elena, fosta soție a lui CRBL, a dispărut de pe rețelele sociale imediat după anunțul privind divorțul de celebrul artist, însă acum a revenit în forță, impresionându-și prietenii virtuali.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cucerit total. Iubitul lui Taylor Swift, profund impresionat de prințesa Charlotte: Superstarul serii, o încântare absolută
Cucerit total. Iubitul lui Taylor Swift, profund impresionat de prințesa Charlotte: Superstarul serii, o încântare absolută

Cucerit total. Iubitul lui Taylor Swift, profund impresionat de prințesa Charlotte: Superstarul serii, o încântare absolută

FILM NOW Adevărul despre cea mai fierbinte scenă din
Adevărul despre cea mai fierbinte scenă din "Wolf of Wall Street". Ce s-a aflat despre Margot Robbie

Adevărul despre cea mai fierbinte scenă din "Wolf of Wall Street". Ce s-a aflat despre Margot Robbie

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă
Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Cum se calculează media finală la Bac în 2024. Ce se întâmplă cu candidații care obțin media 5,99
Cum se calculează media finală la Bac în 2024. Ce se întâmplă cu candidații care obțin media 5,99
DIGI SPORT FOTO ”Chel nenorocit”. Scene cum rar se văd, surprinse pe gazon imediat după Anglia - Slovacia
FOTO ”Chel nenorocit”. Scene cum rar se văd, surprinse pe gazon imediat după Anglia - Slovacia
DIGI FM Ileana Stana Ionescu a murit. Actrița de 87 de ani s-a stins pe patul de spital. Iubire de peste 6 decenii cu soțul ei
Ileana Stana Ionescu a murit. Actrița de 87 de ani s-a stins pe patul de spital. Iubire de peste 6 decenii cu soțul ei
UTV Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost nevoiti sa fim in directii diferite...”