Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MALUMA - FELICES LOS 4

Firerose, dezvăluiri despre coșmarul trăit în relația cu Billy Ray Cyrus: „E un bărbat rău!” Ce reguli stricte trebuia să respecte

firerose si billy ray cyrus
Firerose și Billy Ray Cyrus, divorț cu scandal / Foto: Profimedia

Firerose a rupt tăcerea despre relația pe care a avut-o cu Billy Ray Cyus și a dezvăluit ce reguli stricte era nevoită să respecte atunci când erau împreună.

În vârstă de 36 de ani, cântăreața a dezvăluit că artistul în vârstă de 62 de ani obișnuia să ridice mereu tonul la ea și o făcea să se simtă ca o „prizonieră” în casa lor din Tennessee, Statele Unite ale Americii, acolo unde au locuit în timpul căsniciei.

Într-un interviu pentru Page Six, cântăreața îl numește pe Cyrus „un bărbat rău” și a detaliat abuzul domestic la care a fost supusă pe parcursul celor doi ani în care au fost împreună.

billy ray cyrus si firerose

Billy Ray Cyrus a recunoscut că s-a logodit cu Firerose, la doar câteva luni de la divorțul de mama lui Miley Cyrus. / Foto: Instagram

Citește și: Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

După ce el a susținut că ea l-a abuzat fizic, emoțional și verbal, ea a dezvăluit că artistul legendar a izolat-o de prieteni și de familie, în încercarea de a o controla.

„Billy avea reguli foarte stricte. Nu aveam mașină. Aveam voie să merg doar la un chiropractor din apropiere și să-mi fac unghiile, asta o dată pe lună”, a mai spus cântăreața.

Firerose, pe numele ei real Johanna Rose Hodges, a numit acest comportament drept „izolare sistematică” și a continuat șirul declarațiilor: „Nu am avut curajul să plec”.

Ea a susținut, de asemenea, că nu putea să primească vizite în locuința lor din Tennessee.

Dacă voiam să trimit un mesaj trebuia să i-l citesc cu voce tare pentru permisiune. La fel și un e-mail”, a mai spus ea. 

În documentele depuse în instanța din Tennessee săptămâna trecută, Cyrus a negat acuzațiile „uluitoare” de abuz și a susținut, în cadrul bătăliei explozive de divorț, că ea a fost interesată doar de banii lui și l-a abuzat în repetate rânduri. El a negat, de asemenea, că ar fi „abandonat-o” pe 23 mai, când a depus cererea de divorț, chiar în ziua în ar fi fost programată operația ei de dublă mastectomie.

Citește și: Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"

Billy Ray Cyrus a fost cel care a cerut divorțul

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

Conform documentelor de divorț obținute de TMZ, Billy Ray solicită anularea căsătoriei, invocând motive ca „fraudă” și „conduită conjugală nepotrivită”.

Este a treia căsătorie a artistului. Anterior, el a fost căsătorit cu Cindy Smith între 1986 și 1991, iar cu Tish Cyrus, mama lui Miley Cyrus, din 1993 până în 2022. De asemenea, documentele de divorț precizează că nu există copii minori între Billy Ray și Firerose.

În ciuda aparențelor, mariajul a întâmpinat dificultăți. Billy Ray susține că a fost indus în eroare de Firerose în legătură cu intențiile ei, motiv pentru care a solicitat anularea căsătoriei pe baza fraudei. Potrivit TMZ, Billy Ray a dorit ca Firerose să părăsească domiciliul conjugal până pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru a se reloca.

Citește și: Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Galerie foto

Top citite
01 dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”
02 andreea antonescu si victor vrînceanu
Victor Vrînceanu, dezvăluiri după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Mi se pare strigător la cer să refuzi sistematic!”
03 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
04 firerose si billy ray cyrus
Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"
05 Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
billy ray cyrus si firerose
Billy Ray Cyrus și Firerose, divorț cu scandal. Tânăra de 36 de ani: ”Era imprevizibil, consuma droguri!” Ce acuzații i-a adus el

Billy Ray Cyrus și Firerose au ajuns la divorț la mai puțin de șapte luni de la nuntă, iar acum își împart tot felul de acuzații, semn că relația dintre ei nu s-a încheiat în condiții amiabile.

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”

Shakira a vorbit deschis despre viața ei sentimentală după despărțirea tumultuoasă de Gerard Piqué, sugerând că ar putea fi deschisă la o aventură ocazională, dar nu este pregătită pentru o relație serioasă. Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, a explicat că, deși încă îi plac bărbații, este precaută din cauza experiențelor trecute.

Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Miley Cyrus a făcut recent declarații surprinzătoare despre relația sa cu tatăl ei, Billy Ray Cyrus. Într-un interviu acordat pentru „My Next Guest Needs No Introduction” al lui David Letterman, Miley a mărturisit că a moștenit „narcisismul” de la tatăl ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

FILM NOW Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el
Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
DIGI SPORT UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
DIGI FM Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud