Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ROBBIE WILLIAMS - 2002 - FEEL

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

Anna Lesko
Anna Lesko / Facebook

Anna Lesko s-a bucurat din plin de succes în plan muzical, însă începuturile ei în muzică nu au fost simple, după cum a mărturisit artista.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, artista în vârstă de 45 de ani a vorbit despre începutul carierei ei, mărturisind că nu cunoștea deloc limba când a ajuns în România. A muncit, însă, mult și a reușit să se integreze în societate.

Citește și: Bronzată și cu un costum de baie îndrăzneț, Anna Lesko a bifat încă o apariție provocatoare: „Superbă femeie ești”

anna lesko

Anna Lesko / Foto: Facebook

Felul în care eu m-am integrat în societate, ce am învățat eu din această facultate a contat și a pus o amprentă puternică asupra educației mele. Nu am avut niciodată o viață ușoară. Pentru tot ce am astăzi am muncit enorm. Am muncit foarte mult pentru mine, și de-abia când am fost pregătită am intrat pe „câmpul de luptă. Pentru absolut orice, am dus o luptă temeinică”, a spus artista, precizând, de asemenea, că decizia de a veni în România i-a surprins pe părinții ei: „A fost o provocare să vin aici, fără a ști limba română. Când le-am dat vestea alor mei… ferească Dumnezeu! Am studiat intens limba română cu o profesoară și, după luni de muncă – făceam 8 ore de limba română pe zi –, m-am pus pe picioare, am învățat limba, am făcut față Facultății de Drept și am fost apreciată. Era o perioadă frumoasă, dar pentru oameni ambițioși. A fost greu, dar a fost o perioadă extraordinară, plină de ambiție și de a-ți demonstra că tu poți. Iar de acolo a durat până în prezent, fiindcă fiecare zi este o provocare.”

Întrebată când a știut că a reușit, artista a mărturisit că a devenit mai sigură pe ea destul de târziu.

„Odată cu trecerea timpului, cam pe la 30 de ani, am devenit mult mai sigură, munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții: în domeniul artiștilor a intervenit criza, s-au împuținat concertele, am avut colaborări în care am fost mințită, nu am mai avut niciun manager și am devenit propriul manager. Fiecare om a avut aportul lui la tot ce a însemnat cariera mea, iar astăzi sunt aici datorită tuturor evenimentelor, datorită oamenilor.

Întotdeauna mulțumesc Universului, altfel nu puteam fi astăzi aici, nu puteam gândi așa și nu puteam fi atât de fericită și de împlinită. Eu din copilărie știam că pot să mă bazez pe mine. Întotdeauna am fost un sprijin, un pilon în familia mea. Eu mă bazam pe mine foarte mult și aveam curajul acesta de a mă arunca în provocările vieții”, a mai spus ea, conform sursei citate.

Citește și: Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”

Anna Lesko își dorește un partener, dar nu cu orice preț

Anna Lesko a fost mereu o femeie curtată. A avut o relație lungă cu tatăl fiului ei, dar de la despărțire nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat. Solista spune că a lucrat mult la ea pentru a găsi un echilibru care o împlinește. Își dorește un partener, dar nu e dispusă să accepte pe oricine doar pentru a nu fi singură.

Citește și: Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: “De vis ca întotdeauna”

"Eu vreau un bărbat echilibrat. Nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă. Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită sunt, dar poți să fiu mai fericită. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție. Pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a spus Anna într-un podcast la care a participat recent.

Galerie foto

Top citite
01 Lora / Foto: Facebook
Motivul pentru care Lora a fugit de acasă înainte de a-și începe cariera în muzică: „Am învățat să spun NU când greul a devenit rău”
02 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Anna Lesko, taxată de un fan pentru felul în care și-a savurat cafeaua la terasă: „Facem chetă să îți iei ceva de încălțat”
03 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Bronzată și cu un costum de baie îndrăzneț, Anna Lesko a bifat încă o apariție provocatoare: „Superbă femeie ești”
04 anna lesko
Anna Lesko, maestră în arta seducției, într-o rochie decupată până la șold. Vacanța în Italia i-a adus un bronz intens și strălucire
05 Ed Sheeran a devenit tată încă o dată/ Profimedia
Motivul pentru care Ed Sheeran își amână înregistrarea noului album. Schimbarea pe care artistul vrea să o facă în carieră
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anna Lesko/ Foto: Instagram
Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”

Anna Lesko este cunoscută pentru talentul de a-și pune silueta în evidență. Senzuală și provocatoare, artista în vârstă de 45 de ani nu ratează nicio ocazie pentru a-și etalat formele voluptoase. 

Anna Lesko
Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Anna Lesko nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde prietenii virtuali, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale.

Radu și Ștefan Bănică
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 22 de ani, a decis să spună lucrurilor pe nume în legătură cu cariera sa muzicală și influența tatălui său, celebrul Ștefan Bănică. Într-un interviu acordat emisiunii „Play IT”, Radu a vorbit despre provocările și presiunile cu care s-a confruntat, insistând că succesul său nu este datorat sprijinului direct al tatălui său.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Visul fanilor s-a împlinit. Sandra Bullock și Keanu Reeves, împreună pe aceeași scenă, la 30 de ani de la premiera filmului „Speed”
Visul fanilor s-a împlinit. Sandra Bullock și Keanu Reeves, împreună pe aceeași scenă, la 30 de ani de la premiera filmului „Speed”

Visul fanilor s-a împlinit. Sandra Bullock și Keanu Reeves, împreună pe aceeași scenă, la 30 de ani de la premiera filmului „Speed”

DIGI WORLD O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată
N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată
DIGI FM Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
UTV Lisa Marie Presley a tinut in casa cadavrul fiului sau timp de 2 luni. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani
Lisa Marie Presley a tinut in casa cadavrul fiului sau timp de 2 luni. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani