Bucuresti | 102,8FM VANOTEK - BETTER NOW (NEW PW)

Știri

Taylor Swift

Taylor Swift scrie istorie în industria muzicală. Vânzările noului album, „Folklore”, în doar 24 de ore, sunt uriașe

Noul album lansat săptămâna trecută de Taylor Swift, „Folklore”, este categoric pe gustul fanilor ei. Acesta s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii, la nivel global, în doar 24 de ore, potrivit casei de discuri a artistei, Republic Records.

FC Barcelona v Real Madrid CF  - La Liga

Imagini unice cu Messi, Luis Suarez și soțiile lor. Cum au fost surprinși pe un iaht în Ibiza

Lionel Messi și Luis Suarez au profitat de o scurtă vacanță în Formentera și Ibiza.

WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards Sponsored By Harry Winston And Rémy Martin - Inside

Kanye West reacționează pe Twitter, cu un nou mesaj pentru soția sa. Cum a fost surprinsă Kim Kardashian la scurt timp după postarea lui

Kanye West îi cere public iertare lui Kim Kardashian, după ce a dezvăluit în timpul discursului de pe scena din Carolina de Sud că soția sa a vrut să întrerupă prima sarcină, cu fiica lor North West.

calin gheorghe colaj

Rămas bun, Călin Gheorghe!

Feli

Feli lansează “Amintirile”, un remake al piesei de la 3 Sud Est | Official Video

Feli face o calatorie muzicala in timp si aduce in zilele noastre, cu sound-ul ei specific, un remake al piesei “Amintirile” cu care 3 Sud Est a marcat distractiile si discotecile din anii ’90.

minelli

Minelli lansează "Discoteka" în colaborare cu INNA | Official Video

Minelli revine cu un nou single, "Discoteka", o colaborare cu INNA, o piesă energică și jucăușă care ”te instigă” la dans și distracție.

World Premiere Of

Priscilla Presley, primele declarații despre sinuciderea nepotului ei și al lui Elvis: Sunt unele dintre cele mai negre zile

Priscilla Presley vorbește pentru prima oară despre moartea tragică a nepotului ei Benjamin Keough care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani: „Acestea sunt unele dintre cele mai negre zile ale familiei mele”.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!