Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER HOLY MOLLY - NO PLAN (NEW PW)

Știri

Jessica Simpson

Jessica Simpson, în lenjerie intimă în zăpadă. Vedeta, încântată de noul look după ce a slăbit 45 de kilograme

Era considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe în anii ’90 și se număra și printre cele mai apreciate artiste. Acum, la 40 de ani, Jessica Simpson este designer și și-a reinventat imaginea după ce în ultimii ani pierduse lupta cu kilogramele în plus. Astăzi, vedeta este mai mândră ca oricând de look-ul pe care l-a obținut.

corina budcoperta

Corina Bud, într-o ținută care lasă totul la vedere. Cum au reacționat fanii: "Frumoase proporții!"

Edward Sanda

Drama neștiută din viața lui Edward Sanda, logdnicul Cleopatrei Stratan. Prima lui iubită a murit: ”Am fost în șoc atunci!”

Edward Sanda trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cleopatra Stratan, pe care a cerut-o de soție în urmă cu câteva luni, însă în spatele imaginii perfecte se ascunde o adevărată dramă.

Loredana Groza

Loredana Groza nu încetează să-și surprindă fanii. Cum s-a pozat artista după ce s-a întors în țară

Vacanța Loredanei Groza în Tulum, Mexic, s-a încheiat, iar artista s-a întors în țară cu forțe proaspete, reușind să-și impresioneze fanii.

Andreea Bălan

Andreea Bălan, apariție irezistibilă în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii: ”Ești cântăreață, nu fotomodel!”

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț dureros, însă artista, care este mama a doi copii, și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, iar acum radiază pe rețelele sociale.

Stephanie Seymour and Harry Brant seen walking on Madison Avenue in New York City

Fiul supermodelului Stephanie Seymour și al miliardarului Peter Brant a murit la doar 24 de ani. Primele informații despre decesul tânărului

Fiul supermodelului Stephanie Seymour, Harry Brant, a murit duminică la vârsta de 24 de ani, în urma unei supradoze de substanțe interzise, după o lungă luptă cu dependența. 

gina pistol

Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a îngrășat vedeta

Gina Pistol se pregătește să devină mamă pentru prima oară, iar acum, prezentatoarea TV și-a etalat burtica de gravidă în toată splendoarea.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!