Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN EMINEM - HOUDINI (NEW PW)

Știri

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apariție răvășitoare la 50 de ani, după ce a trecut printr-un divorț. Artista face furori pe rețelele sociale: ”Îți vine foarte bine această coafură, te întinerește mult!”

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros, însă artista a depășit momentele dificile și se bucură din plin de succes, ea lansând o nouă piesă de curând.

Antonia

Antonia, o nouă imagine inedită pe Instagram. Artista și-a impresionat fanii: ”Ești superbă!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și reușește cu ușurință să-și surprindă fanii.

Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a murit. Artista era infectată cu Covid-19, dar a ales să se trateze singură, acasă: ”Nu credea în coronavirus!”

Cornelia Catanga, celebra interpretă de muzică lăutărească, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus și a ales să se trateze singură, acasă.

ami colaj

Ami, imagini inedite alături de Andra de acum 11 ani: "Am fost backing vocal în trupa Andrei...am rămas aceeași fană înrăită"

Cleopatra Stratan2

Cleopatra Stratan, schimbare neașteptată de look după ce Edward Sanda a anunțat că se căsătoresc. Fanii, impresionați: ”Roșul te prinde!”

Cleopatra Stratan este în centrul atenției și reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde impresionează frecvent cu schimbările de look.

ileana lazariuc

Ileana Lazariuc are o nepoată superbă, care îi seamănă izbitor. Cât de frumoasă este la 20 de ani "Nasti", fiica fratelui ei

Vladuta Lupău

Vlăduța Lupău, imagini rare din vacanța din Mexic. Artista s-a fotografiat în ipostaze tandre cu soțul ei: ”Trebuie să înrămezi pozele astea!”

Vlăduța Lupău a trecut prin momente dificile la sfârșitul anului trecut, când a fost diagnosticată cu Covid-19, însă artista a depășit momentele dificile, iar de curând și-a impresionat total fanii.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!