Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC AMI - ADOR ADOR (NEW PW)

Știri

colaj

Vedete prinse cu Photoshop-ul. Iată 10 celebrități care își editează fotografiile pentru a atinge perfecțiunea

Nu este o noutate că internetul este plin de fotografii modificate, ce creează imaginea unei perfecțiuni ireale, iar vedetele de la Hollywood cad și ele victime presiunii de a arăta mereu bine.

monica gabor și irina columbeanu

Monica Gabor, imagine inedită alături de fiica ei. Cât de frumoasă e Irina la aproape un an de când s-a mutat în America

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, s-a stabilit în Statele Unite ale Americii după divorț, iar de mai bine de un an de zile a luat-o și pe fiica ei, Irina. Acum, însă, aceasta a făcut publică o imagine inedită, ce s-a bucurat de aprecierile fanilor.

3-sud-est

Cum arătau băieții de la 3 Sud Est în urmă cu aproape 30 de ani. Imaginea postată a făcut furori pe internet: ”Tinerețea!”

Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, cei trei băieți de la 3 Sud Est, sunt uniți de o prietenie ce rezistă de mai bine de 20 de ani, iar de curând, aceștia au făcut publică prima fotografie cu ei.

kim main

Kim Kardashian, siluetă perfectă la plajă. Membra familiei Kardashian, devenită proaspăt miliardară, arată mai bine ca niciodată

Afacerile lui Kim Kardashian se bucură de un succes răsunător, aducându-i vedetei cifre surprinzătoare și multe motive de bucurie.

Katy Perry

Katy Perry, apariție surpriză într-o rochie din piele, ultra mulată. Cum arată artista îmbrăcată într-o ținută de 7.000 de dolari

Katy Perry, jurata emisiunii ”American Idol”, a strălucit de curând într-o ținută de mai bine de 7.000 de dolari, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale s-au bucurat de un succes uriaș.

iggy azalea

O cântăreață faimoasă și-a făcut publice mesajele: bărbați celebri i-au făcut propuneri indecente și chiar i-au oferit bani

Este una dintre cele mai apreciate rapperițe din lume și, odată cu lansarea noului clip, “Sip It”, Iggy Azalea încearcă să atragă cât mai multă atenție asupra sa.

Antonia

O imagine photoshopată cu Antonia face furori pe rețelele sociale. Reacția artistei, uimitoare: ”Aproape că-mi pare rău!”

O imagine editată în Photoshop, în care apare Antonia, a făcut furori pe rețelele sociale. Ba mai mult, nu doar fanii s-au declarat impresionați, ci chiar și artista, care a dezvăluit că ”regretă că nu i-a venit ideea să facă un astfel de shooting”.

Ultimele știri

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!