Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SMILEY - 2010 - LOVE IS FOR FREE (PRO FM EDIT)

Știri

matteo-instagram-header

Matteo, întâlnire de gradul întâi cu primul ministru! Cum a ajuns să ia masa cu premierul Cambodgiei

Matteo reuseste sa bata record dupa record. Pentru ca piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungand sa devina una din cele mai cautate si vizualizate piese ale continentului.

the-weeknd-instagram

The Weeknd a dezvăluit ce decizie majoră a luat după despărţirea de Selena Gomez

În luna martie a acestui an, The Weeknd a lansat EP-ul "My Dear Melancholy", care conţine şase melodii. În piesa "Call out my name", The Weeknd vorbeşte de relaţia cu fosta iubită, Selena Gomez, pe care a părăsit-o după ce a aflat că se întâlneşte în secret cu Justin Bieber.

deadpool-2-header

"Deadpool 2" s-a lansat şi în România! Ce te aşteaptă în noul film

"Deadpool 2" este bazat pe povestea eroului Marvel. În urmă cu mai mulţi ani, când Marvel a vândut drepturile pentru adaptarea cinematografică a romanelor sale grafice, Fox a cumpărat "X-Men", "Deadpool", "Cable", "Gambit" şi "The Fantastic Four", între altele.

imprimeuri-advertorial

Ce imprimeuri vor dăinui mereu în moda urbană? (P)

Moda este intr-o continua schimbare, unele trenduri apar si dispar peste noapte. In acest context, reprezentantele feminine sunt destul de bulversate, intrucat anumite investitii se dovedesc a fi inutile odata cu trecerea timpului.

mcDonalds-happy-day-header

Vino la McHappy Day să susținem împreună Casele Ronald McDonald din România (P)

McDonald’s România continuă și anul acesta campania „Mi-e poftă să fac bine”. Persoane publice, parteneri, angajați și clienți McDonald’s vor deveni purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, are loc pe 18 mai, la restaurantul McDonald’s Piața Romană din București.

ami-masca-venetia-instagram

AMI, vacanţă romantică în Veneţia. Imagini superbe cu ea din oraşul italian

AMI este bine, iar acest lucru îl arată ori de câte ori are ocazia. Înainte de a veni la Dimineaţa Blană, la ProFM, AMI şi-a luat câteva zile libere şi s-a dus într-una dintre cele mai romantice destinaţii.

vloggerita-then-and-now

O vloggeriţă şi-a dezvăluit secretele! Descoperi diferenţele între Photoshop şi realitate?

Cu toţii ştim că #nofilter nu mai este ce a fost odată. Dacă aplici discret anumite filtre sau ştii bine cu Photoshop-ul, atunci poţi transforma fotografiile mai puţin reuşite în unele care par naturale.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!