Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE LEONY - SOMEWHERE IN BETWEEN (NEW PW)

Știri

ioana

Ioana Ignat lansează "Lângă ea" | OFFICIAL VIDEO

După ce a cucerit publicul cu hitul "În palma ta", alături de Edward Sanda, Ioana se întoarce și aduce o piesă care are toate ingredientele să stea „lângă ea, lângă inima mea".

andra

Ask Me I'm Famous | 15 lucruri pe care nu le știai despre Andra

Iubirea este ingredientul care o ajută întotdeauna să treacă peste o zi proastă, i-ar plăcea să-și aleagă o super ținută din dulapul lui Beyonce, iar anul acesta și-a propus să meargă mai des la sală. Faimoasa Andra a răspuns provocării "Ask Me I'm Famous". Hai să vezi ce alte lucruri inedite am aflat despre ea! 

Los Angeles World Premiere Of Marvel Studios'

Primele imagini de la nuntă! Chris Pratt s-a căsătorit cu fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger

Actorul Chris Pratt și fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, s-au căsătorit, scrie People.

jlo2

Jennifer Lopez și fiica ei, duet emoționant pe scenă în timpul concertului din Los Angeles

Jennifer Lopez a publicat pe pagina ei de Instagram un video emoționant în care cântă alături de fiica ei, în timpul unui concert, în Los Angeles.

Screenshot 2019-06-06 at 15.56.38

INNA: Trăiesc cel mai frumos moment din viața mea!

INNA a lansat oficial albumul "YO", primul compus integral de artistă în limba spaniolă, în cadrul unui eveniment organizat în București, unde a prezentat celor invitați un video cu reușitele sale de până acum, dar și noua etapă din călătoria ei: videoclipurile celor 11 piese.

feli dimineata blana ianaurie 2019

"Omule, deschide ochii", strigătul în care Feli a turnat amarul și bullying-ul din partea celor care au descurajat-o

Feli a lansat săptămâna aceasta "Omule, deschide ochii", prima filă din jurnalul ei muzical pe care-l denumește "Feli din poveste" și care va fi dezvăluit treptat publicului în următoarele luni.

Rihanna

Rihanna, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai tineri miliardari ai lumii. RiRi visează să îmbrace rochia de mireasă

Rihanna se iubește cu unul dintre cei mai tineri miliardari ai lumii.

Ultimele știri

mario fresh si alexia eram

Mario Fresh, despre piesa "Nu plânge", despre care s-a spus că a scris-o după despărțirea de Alexia Eram: "Inspirată din viața mea"  

jorge si sotia lui

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

(FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp

Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”

*EXCLUSIVE* Chris Martin and Dakota Johnson stepped out for some fresh air with Chris' children Apple and Moses

Adevăratul motiv pentru care Chris Martin și Dakota Johnson și-au păstrat relația cât mai privată. Cei doi sunt împreună din 2017

Christopher Ciccone, fratele Madonnei, a murit/ Foto: Profimedia

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit. Este al doilea deces în familia artistei în ultimele două săptămâni

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!