Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan JAY Z - EMPIRE STATE OF MIND

Știri

2019 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2

Billie Eilish lansează "everything i wanted", piesa despre cea mai specială persoană din viața ei. VIDEO

După ce a revoluționat din temelii concepția universală asupra peisajului muzical actual, Billie Eilish continuă acest demers, început prin lansarea albumului său de debut, "When we all fall asleep, where do we go?", și le prezintă fanilor o nouă piesă, "everything i wanted".

ami

Mark Stam și AMI lansează clipul piesei "Ca să fii fericit": Am fost suspendați de o macara, la peste 30 de metri deasupra solului!

Mark Stam și AMI lansează clipul piesei „Ca să fii fericit”, o melodie despre iubire, care vorbește despre micile compromisuri pe care trebuie să ți le asumi într-o relație, pentru ca aceasta să funcționeze.

maxresdefault

Mark Stam feat. AMI - Ca sa fii fericit

Mark Stam feat. AMI - Ca sa fii fericit| www.profm.ro

vedete

Cel mai dorit burlac? Actorul care în ultimele luni a ieșit cu unele dintre cele mai în vogă vedete. Cine este noua sa iubită

Este oficial! Kaia Gerber (18 ani), nimeni alta decât fiica supermodelului Cindy Crawford, și comediantul Pete Davidson (25 ani) și-au confirmat relația, după ce au fost fotografiați în public, la cumpărături, ținându-se de mână, în Hillsdale, New York.

Serghei Bulgac_CEO DIGI_ medium

Rezultatele financiare la Q3 pentru Grupul Digi Communications N.V.

Grupul Digi Communications N.V.: Veniturile și EBITDA ajustată (fără impactul IFRS 16) în creștere cu circa 16%, în primele nouă luni ale anului 2019 față de aceeași perioadă din 2018

Black Friday - Digi Mobil

Oferte de nerefuzat, de la DIGI. Black Friday reduce prețurile la jumătate și aduce telefoane mobile cu avans 0

De Black Friday și în perioada următoare, Digi aduce și mai multe oferte de servicii și terminale abonaților și potențialilor clienți, cu avantaje multiple pentru achiziția online, respectiv offline.

Rihanna. Foto: Getty Images

Rihanna spune că anul acesta a fost copleșitor, iar fanii cred că ar putea lua o pauză. Mesajul emoționant al artistei

Rihanna încearcă să-și găsească echilibrul după un an copleșitor și foarte aglomerat, iar fanii artistei cred că aceasta ar putea lua o pauză în următoarea perioadă, după mesajul emoționant postat de RiRi pe Instagram.

Ultimele știri

mario fresh si alexia eram

Mario Fresh, despre piesa "Nu plânge", despre care s-a spus că a scris-o după despărțirea de Alexia Eram: "Inspirată din viața mea"  

jorge si sotia lui

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

(FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp

Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”

*EXCLUSIVE* Chris Martin and Dakota Johnson stepped out for some fresh air with Chris' children Apple and Moses

Adevăratul motiv pentru care Chris Martin și Dakota Johnson și-au păstrat relația cât mai privată. Cei doi sunt împreună din 2017

Christopher Ciccone, fratele Madonnei, a murit/ Foto: Profimedia

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit. Este al doilea deces în familia artistei în ultimele două săptămâni

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!