Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER GOTYE - 2011 - SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Știri

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Primele imagini cu Rita Ora și fiul actorului Jude Law, noul cuplu de la Hollywood

Rita Ora (29 ani) și fiul lui Jude Law, Rafferty, (23 ani) formează cel mai nou cuplu de la Hollywood.Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la Oliver.

MTV EMAs 2018 - Show

Jason Derulo, furios după ce Instagram i-a șters o fotografie în care apare doar într-un slip mulat: Ce pot să fac dacă sunt dotat

Jason Derulo acuză Instagramul de discriminare, după ce platforma de socializare i-a șters fotografia în care apărea doar în boxeri mulați, pentru că încălca regulile cu privire la distribuirea de imagini cu conținut sexual.

2017 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

Justin Timberlake îi cere scuze public soției sale. Ce-i transmite actriței Jessica Biel

Justin Timberlake îi cere scuze public soției sale, Jessica Biel, la două săptămâni de noaptea în care a fost surprins în ipostaze tandre cu colega sa, actrița Alisha Wainwright. Acesta admite că gesturile de afecțiune au fost o "eroare de judecată".

velea

Alex Velea, prima colaborare cu MIRA. Cei doi au lansat piesa"Cădere în gol" | Official Video

Alex Velea colaborează cu MIRA pentru prima oară și lansează împreună „Cădere în gol”, o piesă sensibilă ce este însoțită de un videoclip în care cei doi artiști sunt protagoniștii unei povești de dragoste în care măștile nu își au rostul.

SAINT LAURENT At The Palladium - Arrivals

Seamănă leit cu mama ei. Una dintre fiicele lui Demi Moore a recreat acest look emblematic al actriței, după 29 de ani

Tallulah Willis (25 de ani) a recreat una dintre cele mai emblematice imagini ale mamei sale, Demi Moore: tunsoarea din "Ghost".

maxresdefault

AMI - Ora Mea Exacta (The Session - Official Video)

AMI - Ora Mea Exacta| www.profm.ro

kpop

Încă un star din lumea K-pop a murit. Cha In Ha, găsit mort în casă, la câteva săptămâni după ce alte două vedete s-au sinucis

Actorul sud-coreean Cha In Ha a fost găsit mort în apartamentul său, la vârsta de doar 27 de ani, marți. Cumplita veste vine la doar câteva săptămâni după ce două staruri K-pop s-au sinucis.

Ultimele știri

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Justin Timberlake și Jessica Biel

Jessica Biel și Justin Timberlake, mai uniți ca niciodată. Ce i-a transmis starul în plin concert, la aniversarea a 12 ani de la nuntă

Taylor Swift | The Eras Tour – London, UK

Taylor Swift o devansează pe Rihanna şi devine cea mai bogată artistă din lume. La cât a ajuns averea ei

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!