Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala - Arrivals

FOTO. Irina Shayk și Bradley Cooper, prima întâlnire pe covorul roșu de când s-au despărțit. Apariția modelului rus a surprins pe toată lumea

Irina Shayk și Bradley Cooper au bifat la premiile BAFTA de anul acesta prima întâlnire pe covorul roșu de când s-au despărțit. Cei doi au fost fotografiați alături de șeful British Vogue, Edward Enninful. Și atmosfera a fost una foarte prietenoasă. 

maxresdefault (1)

Alok & Dynoro - On & On (Official Video)

Alok & Dynoro - On & On | www.profm.ro

Arrivées pour la montée des marches du film

Este una dintre cele mai discrete actrițe de la Hollywood. Imagini rare cu Julia Roberts în costum de baie la 52 de ani

Julia Roberts arată spectaculos la vârsta de 52 de ani. Actrița a fost fotografiată în timp ce se afla în vacanță în Puerto Vallarta, Mexic, împreună cu soțul și copii, dar și cu câțiva prieteni.

super bowl

Efectele Super Bowl. După 19 ani, “Whenever, Wherever” ajunge NR.1 în topuri. Cu cât au crescut vânzările ce implică muzica lui JLo și a Shakirei

Între mesajele politice, mișcările de dans incredibile ale celor două artiste și felul în care au cântat, show-ul pus în scenă de JLo și Shakira la finala Super Bowl a provocat reacții puternice pe Internet, în casele iubitorilor de fotbal american și nu numai.

shutterstock_720152344

Face furori pe internet! Cum arată rasa de pisică cea mai asemănătoare cu tigrul: FOTO

Cunoscute drept rasa Toyger (combinație între cuvântul "toy"/jucărie și "tiger"/tigru), felinele seamănă cu rudele lor sălbatice, tigrii.

justin bieber droguri

Artistul căruia drogurile aproape că i-au distrus viața face dezvăluiri cutremurătoare: "La 13 ani m-am apucat. Simțeam că mor"

Încă de la o vârstă fragedă, Justin Bieber s-a raportat la droguri ca la o „scăpare” din viața lui sub lumina reflectoarelor.

maxresdefault

Ally Brooke - No Good

Ally Brooke - No Good | www.profm.ro

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!