Bucuresti | 102,8FM GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

Daily Instagram Posts

Nicole Scherzinger, în ținută din latex culoarea pielii. Artista și-a încântat fanii cu imagini de la filmările clipului "React"

Nicole Scherzinger și-a încântat fanii cu imagini de la filmările noului clip Pussycat Dolls, React, în care apare într-un top și bikini din latex nude.

The BRIT Awards 2020 - Show

Harry Styles, amenințat cu cuțitul și jefuit în noaptea de Valentine's Day

Harry Styles a fost amenințat cu cuțitul și jefuit, în 14 februarie. Incidentul s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca prezentatoarea tv Caroline Flack (40 ani), cu care artistul britanic a avut o relație în 2011, să fie găsită moartă în apartamentul ei din Londra, sâmbătă. Harry Styles a fost profund marcat de toate cele întâmplate.

Justin și Hailey Bieber

Justin Bieber recunoaște că a fost "nesăbuit" în timpul relației cu Selena Gomez. Ce i-a mărturisit lui Hailey Baldwin când au început să se întâlnească

Justin Bieber recunoaște că a fost 'nesăbuit' în timpul relației cu Selena Gomez. Mai mult, artistul canadian povestește că atunci când a început să se întâlnească cu  Hailey Baldwin, cea care mai târziu i-a devenit soție, i-a mărturisit acesteia că nu îi poate fi fidel.

Conférence de presse avec les acteurs du film

Fiica lui Bradley Cooper este adorabilă. Cât a crescut și cum arată Lea, fetița actorului cu modelul Irina Shayk

Își pregătește revenirea pe marile ecrane cu un remake al clasicului film din 1947, "Nightmare Alley". Dar cel mai important lucru din viața lui Bradley Cooper este acum fetița lui.

GQ Men Of The Year Awards 2019 - Red Carpet Arrivals

Rita Ora, într-un costum de baie minuscul, pe Instagram: "Bucurați-vă de viață. Vă rog". Diplo: "Calcă-mă în picioare"

Rita Ora (29 de ani) s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, cu sutien minuscul și bikini cu șnur, într-o imagine cadou pentru cei 16 milioane de fani de pe Instagram, căreia i-a alăturat un mesaj motivațional. Comentariile au venit imediat, reacționând inclusiv nume cunoscute din muzică și fashion.

maxresdefault

Loredana - Sex pe canapea (Official Video)

Loredana - Sex pe canapea | www.profm.ro

maxresdefault

Billie Eilish - No Time To Die

Billie Eilish - No Time To Die | www.profm.ro

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!