Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan SEAN PAUL - CALLING ON ME

[VIDEO] Katherine Jackson, numita oficial tutore pentru copiii lui Michael!

video-katherine-jackson-numita-oficial-tutore-pentru-copiii-lui-michael

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a fost desemnata, luni, de catre un tribunal din Los Angeles, tutorele permanent al celor trei copii ai regretatului artist, informeaza tmz.com.

Un judecator a numit-o pe Katherine Jackson, in varsta de 79 de ani, tutore permanent al celor trei copii ai starului.

Debbie Rowe, mama biologica a celor doi copii mai mari ai acestuia - Michael Joseph Jackson Jr., in varsta de 12 ani, si Paris Michael Katherine Jackson, in varsta de 11 ani, va beneficia de dreptul de vizitare si va primi in continuare un ajutor financiar, in baza intelegerii incheiate cu Michael Jackson, in urma cu mai multi ani.

Cei doi copii mai au un frate vitreg, Prince Michael Jackson II, in varsta de 7 ani, care a fost nascut de o mama surogat, a carei identitate nu a fost facuta publica.

Prin testamentul sau, Michael Jackson a cerut instituirea unui fond de administrare a averii sale in beneficiul copiilor si a mamei lui, Katherine Jackson, care trebuie sa fie si tutorele micutilor.

In document, cantareata Diana Ross a fost numita tutore de rezerva. Testamentul "o omite in mod intentionat" pe fosta sotie a starului, Deborah Rowe.

Dupa moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac, Debbie Rowe declarase ca va cere custodia copiilor pe care i-a avut cu artistul. Rowe lucra ca asistenta medicala pentru un dermatolog de la Hollywood cand l-a cunoscut pe Jackson.

Dupa ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destramat, in 1996, Debbie a incheiat o intelegere cu artistul pentru a-i oferi un copil.

S-au casatorit in Sydney, Australia, pe cand Rowe era insarcinata in sase luni cu Prince Michael. Relatia lor s-a incheiat in anul de dupa ce a nascut-o pe Paris, 1999.

In urma procesului de divort , Jackson a fost de acord sa-i plateasca lui Rowe 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divort si 600.000 de euro anual pentru urmatorii sase ani.

Rowe a mai primit o casa in Beverly Hills si o masina marca Ford Explorer din 1998. Ea a obtinut dreptul sa-si viziteze copiii doar o data la 45 de zile, conform deciziei judecatoresti.

Rowe a declansat procedurile de recuperare a drepturilor parentale in 2004, cand starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor.

Au urmat ani de dispute la tribunal, dar, in 2006, cei doi au ajuns la o intelegere judiciara, ai carei termeni nu au fost facuti publici. In urma intelegerii dintre Rowe si Jackson, copiii au ramas in custodia tatalui.

Top citite
01 Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson, dezvăluiri neașteptate la 15 ani de la moartea lui Michael Jackson: „Încă sunt emoționată să-i ascult piesele!”
02 Michael Jackson
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe
03 Prince Jackson/ Profimedia
Prince Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani. Cum arată fiul lui Michael Jackson la 15 de ani de la moartea celebrului artist
04 copii Michael Jackson
"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ
05 copii Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
michael jackson si mama lui (3)
Câți bani a primit mama lui Michael Jackson de la moartea starului încoace. Femeia de 93 de ani, în "război" cu unul dintre nepoți

După ce s-a aflat că fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, e într-un război juridic cu bunica lui, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor de la tatăl lui, a ieșit la lumină și câți bani a primit mama starului pop de la moartea acestuia până acum.

Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 

Fiul lui Michael Jackson, cunoscut drept Blanket sau Bigi, în vârstă de 22 de ani, se află într-un război juridic cu bunica sa, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor imobiliare. La baza disputei se află catalogul muzical al regretatului artist, care este subiectul unor negocieri legate de vânzare cu executorii succesorilor.

Taping of American Bandstands 50th...A Celebration
De ce și-a făcut Michael Jackson rinoplastie. Fostul lui agent de pază a rupt tăcerea la aproape 15 ani de la moartea artistului

Fostul agent de pază al lui Michael Jackson a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care legendarul artist a ales să-și opereze nasul în 1979, ceea ce a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ A dat-o de gol din nou! David Beckham a dezvăluit felul preferat de mâncare al soției sale, în ciuda dietei stricte bazate pe pește
A dat-o de gol din nou! David Beckham a dezvăluit felul preferat de mâncare al soției sale, în ciuda dietei stricte bazate pe pește

A dat-o de gol din nou! David Beckham a dezvăluit felul preferat de mâncare al soției sale, în ciuda dietei stricte bazate pe pește

FILM NOW Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”
Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”
Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT
"Nu doar rezultatele de pe teren contează!" FRF a făcut anunțul, după scenele rar întâlnite cu Daniel Pancu
DIGI FM Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
UTV Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne
Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne