Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor EMINEM - HOUDINI (NEW PW)

Janet Jackson, dezvăluiri neașteptate la 15 ani de la moartea lui Michael Jackson: „Încă sunt emoționată să-i ascult piesele!”

Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson/ Profimedia

Janet Jackson a rupt tăcerea și a dezvăluit cum reușește să facă față pierderii dureroase a fratelui ei, regretatul Michael Jackson, la mai bine de 15 ani de la moartea lui.

Într-un interviu pentru BBC, cântăreața și actrița în vârstă de 58 de ani a vorbit despre colaborarea din 1995, când au lansat împreună „Scream”, care a fost prima piesă scoasă de Michael după acuzațiile de abuz sexual asupra copiilor din 1993, care au avut un impact semnificativ asupra vieții și carierei sale.

Citește și: Janet Jackson își lansează documentarul în ianuarie: „E adevărul despre mine. Îl acceptaţi sau nu. Îl iubiţi sau nu. Asta sunt eu”

Artista premiată cu Grammy, care se află în prezent în turneul „Together Again”, interpretează melodia în concert, pe ecrane fiind derulate imagini cu fratele ei decedat. Astfel, ea a mărturisit că este extrem de emoționant „să-l ascult în fiecare noapte, să-l văd, să-mi amintesc pe noi”.

Născută în Gary, Indiana, Janet și-a amintit de momentul în care a realizat piesa „Scream” alături de fratele ei, spunând: „Eu și Mike am scris acea melodie în New York, în apartamentul lui”.

De asemenea, Janet a precizat că retrăiește fiecare moment, că își amintește cum o interpreta el și „prin ce trecea în acea perioadă, când lucrau la piesa respectivă, în timp ce încerca să-și reconstruiască reputația și cariera în mijlocul acuzațiilor controversate.

michael jackson si mama lui (3)

Michael Jackson, sora lui, Janet, și mama lor, Katherine, 2004 / Foto: Profimedia

Citește și: Janet Jackson nu știe când va lansa un nou album: ”Iubesc să fac muzică, dar acum jobul meu numărul unu este să fiu mamă!”

„Am fost sora lui mai mică, dar i-am fost mereu alături, l-am susținut. Acesta a fost întotdeuna rolul meu”, a precizat Janet.

În piesa „Scream”, Michael și-a exprimat frustrările legate de consecințele acuzațiilor și de acoperirea mediatică a acestora. Versurile includeau: „Sunt sătul de nedreptate, sunt sătul de schemele voastre/ Minciunile voastre sunt dezgustătoare/ Deci, ce înseamnă asta, la naiba?”

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra.

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock au ajuns la o înțelegere în cadrul divorțului. Suma uriașă pe care i-o va plăti fostului soț

Janet Jackson a fost afectată de ”atacurile crude” ale lui Michael Jackson

În 2022, Janet Jackson a vorbit despre fratele ei, regretatul Michael Jackson, dezvăluind că acesta a criticat-o mult timp din cauza greutății sale, numind-o ”porc” sau ”vacă”.

Citește și: Sute de obiecte ale cântăreței Janet Jackson, inclusiv rochia de mireasă, scoase la licitație

”Au fost dăți când Mike obișnuia să mă necăjească punându-mi diferite porecle. Porc, cal, vacă. Cu siguranță ar râde de acele vremuri, așa cum fac și eu acum, însă, cumva, vorbele lui m-au rănit. Stima de sine a avut de suferit.”, a explicat ea, potrivit Metro.

”Când cineva îți spune că ești prea grasă, cu siguranță te afectează.”, a mai spus ea, potrivit Metro. 

Galerie foto

Top citite
01 Michael Jackson
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe
02 Prince Jackson/ Profimedia
Prince Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani. Cum arată fiul lui Michael Jackson la 15 de ani de la moartea celebrului artist
03 copii Michael Jackson
"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ
04 copii Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri
05 michael jackson si mama lui (3)
Câți bani a primit mama lui Michael Jackson de la moartea starului încoace. Femeia de 93 de ani, în "război" cu unul dintre nepoți
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 

Fiul lui Michael Jackson, cunoscut drept Blanket sau Bigi, în vârstă de 22 de ani, se află într-un război juridic cu bunica sa, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor imobiliare. La baza disputei se află catalogul muzical al regretatului artist, care este subiectul unor negocieri legate de vânzare cu executorii succesorilor.

Taping of American Bandstands 50th...A Celebration
De ce și-a făcut Michael Jackson rinoplastie. Fostul lui agent de pază a rupt tăcerea la aproape 15 ani de la moartea artistului

Fostul agent de pază al lui Michael Jackson a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care legendarul artist a ales să-și opereze nasul în 1979, ceea ce a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă.

michael
Nepotul lui Michael Jackson este leit regretatul artist, într-o imagine inedită din filmul biografic despre regele muzicii pop

Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, seamănă perfect cu regretatul rege al muzicii pop, într-o imagine inedită din filmul biografic „Michael”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT ”Scandal”. Sârbii nu s-au ferit de cuvinte, după ce kosovarii au aruncat cu sticla în Drăgușin! Cer intervenția UEFA
”Scandal”. Sârbii nu s-au ferit de cuvinte, după ce kosovarii au aruncat cu sticla în Drăgușin! Cer intervenția UEFA
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale