Bucuresti | 102,8FM CHARLIE PUTH - SEE YOU AGAIN

VIDEO / A sarit in multime si nu l-a prins nimeni! Vezi aici cum a plonjat solistul in gol!

video-a-sarit-in-multime-si-nu-l-a-prins-nimeni-vezi-aici-cum-a-plonjat-solistul-in-gol

Concertele sunt momente pe care trupele le asteapta cu nerabdare si entuziasm pentru ca se intalnesc cu fanii, comunica cu ei si de cele mai multe ori se distreaza. Totusi energia consumata pe scena trebuie folosita cu moderatie pentru ca altfel avem parte de momente ca cel de mai jos.

La un concert din Brazilia, solistul unei trupe a avut parte de un moment dureros. In timp ce canta o piesa pe care se vede ca toata lumea se simtea bine, el a dorit sa incerce mai mult si sa traiasca senzatiile starurilor rock facand celebra plonjare in multime. Doar ca nimeni nu pare sa fi inteles intentia lui pentru ca ...nimeni nu l-a prins.

Dupa cateva secunde in care a fost pierdut in multime, cantaretul s-a ridicat si cu greutate a ajuns din nou la scena printre fanii care il asaltau. Foarte probabil rereta gestul dar era prea tarziu.

Crezi ca l-a durut?



Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Top citite
01 Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard
02 Lora/ Foto: Facebook
Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert a devenit virală. Artista l-a corectat în timp ce cânta
03 Taylor Swift
Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”
04 "I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020
05 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna

Dacă în martie, Rihanna a luat 6 milioane de dolari pentru a cânta în India, la petrecerea privată a viitorilor miri Anant Ambani și Radhika Merchant, acum a venit rândul lui Justin Bieber să ia și mai mulți bani pentru a ține un spectacol la o ceremonie a acelorași tineri.

Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”

Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor

Taylor Swift a trăit un moment neașteptat în timpul concertului său din turneul Eras, desfășurat pe stadionul Wembley din Londra. Artista a înghițit accidental o insectă în timpul interpretării piesei "All Too Well (10 Minute Version)" și a cerut ajutorul fanilor să continue cântecul în locul ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale