Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER JAMES CARTER - TOMORROW (NEW PW)

Cum au descoperit matinalii de la ProFM talentul unei fetițe de 13 ani

WTFUN

În emisiunea de dimineață de joi, de la ProFM, mama unei fetițe de 13 ani, din Deva, a trimis pe whatsapp, în rubrica dedicată copiilor, o piesă a fiicei ei, Ariana.

„Bare feet” se numește piesa și a creat senzație din primele secunde, atât în echipa matinalului What the Fun, cât și printre ascultatorii ProFM, care au trimis sute pe mesaje. E cu atât mai impresionant dacă ne gândim că piesa este 100% opera Arianei – muzica, versurile și interpretarea îi aparțin în totalitate.

 

@profmromania Azi dimineață, Bianca, Bodonea și Bogdan au descoperit la WTFun vocea PROFM 🤯 La doar 13 ani, ascultătoarea noastră, Ariana, ne-a uimit cu talentul ei. Ce urmează să ascultați e propria ei compoziție, de la muzică și până la versuri 🔥 Ce părere ai? Scrie în comentarii 🫵🏻 @Bianca Purcărea @bogdanciudoiu @Ionut Bodonea ♬ sunet original - PROFM

Prima audiție a acestei piese a fost la ProFM, iar motivul este pe cât de simplu, pe atât de complicat: Ariana nu a distribuit această piesă nicăieri în mediul online sau pe canalele ei de socializare pentru ca nu are încredere în ea. Din fericire, lucrurile nu vor rămăne așa. Pe lângă mesajele de încurajare de la ascultători, la ProFM a mai venit un mesaj foarte important: ”Sună interesant ce face Ariana! Hai să o aducem la studio să lucrăm cu ea. O așteptăm la HaHaHa Production”, a fost mesajul transmis de Smiley.

 

@profmromania Se pare că ieri nu doar noi am rămas super impresionați de talentul Arianei, în vârstă de doar 13 ani, ci și @Smiley ♬ sunet original - PROFM

Pentru Ariana poate fi un început într-o carieră în muzică, iar ProFM va fi alături de ea în această călătorie.

„De asta iubim noi radioul. De asta ne face plăcere să venim în fiecare dimineață în studioul PROFM. Nu știi niciodată ce o să se întâmple, ce oameni o să auzi, ce oameni o să cunoști și de ce poveste o să dai. Cum s-a întâmplat și joi dimineață,când am cerut mesaje audio de la pititei, ne-au cântat câte un refren să vedem dacă descoperim despre ce piesă este vorba și așa am primit mesaj de la Cristina. Este mama Arianei, care are 13 ani. Ariana compune muzică, scrie versuri, cântă absolut fantastic, dar se subestimează foarte tare, după cum ne-a spus chiar mama ei pe WhatsApp. Am auzit împreună piesa, este absolut fenomenală”, a spus Bogdan Ciudoiu, care realizează matinalul de la ProFM alături de Bianca Purcărea și Ionuț Bodonea.

De mai bine de 30 de ani, ProFM este radioul în care sunt descoperite și promovate talentele. Iar aceasta este o misiune care va dusă mai departe.

Top citite
01 Miley Cyrus
Miley Cyrus, dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor pentru „Flowers”
02 Vizual Comunicat de Presă _ Audiențe stații radio
Topul radiourilor din România: Succes pe toată linia pentru Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM!
03 Vizual_PROFM_WTFUN_septembrie 2024
WTFun revine din 2 septembrie la PRO FM, cu Bianca, Bodonea și Bogdan
04 CRBL și Smiley
Se cunosc de aproape 30 de ani, dar au avut și tensiuni și chiar nu și-au vorbit. CRBL, despre prietenia cu Smiley: "E ca fratele meu"
05 Sanda Ladooși și Inna
Inna, criticată dur de Sanda Ladoși: „A fost pusă să cânte live și nu a putut!” Ce a spus artista despre Andra, Delia și Theo Rose
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cher/ Profimedia
Cher arată uimitor la 77 de ani. Artista a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles, într-o salopetă decupată

Cher, renumita cântăreață în vârstă de 77 de ani, a strălucit pe covorul roșu la premiera documentarului „Bob Mackie: Naked Illusion”, purtând o ținută uluitoare. Vedeta a apărut la evenimentul din Los Angeles într-o salopetă neagră, cu decupaje îndrăznețe. 

Alex Ionescu (AI) in studioul PROFM
Primul DJ cu inteligenta artificială va avea emisiune săptămânală la ProFM

ProFM va sărbători o premieră în acest weekend: primul DJ cu inteligență artificială din radioul românesc va avea emisiune la ProFM.

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscut sub numele Babs, a stârnit un val de speculații în mediul online, iar Bianca, dansatoarea artistului, a fost recent ținta unor acuzații conform cărora ar fi fost responsabilă pentru sfârșitul relației dintre cântăreț și fosta sa iubită. Însă, Bianca a venit rapid cu o reacție fermă pentru a clarifica situația.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre viața „secretă” a prințesei Diana. În ce și-a găsit alinare când mariajul ei cu Charles s-a destrămat
Dezvăluiri despre viața „secretă” a prințesei Diana. În ce și-a găsit alinare când mariajul ei cu Charles s-a destrămat

Dezvăluiri despre viața „secretă” a prințesei Diana. În ce și-a găsit alinare când mariajul ei cu Charles s-a destrămat

FILM NOW Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”
Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii
La aproape 5 ani de când s-a retras din tenis, Maria Sharapova a primit vestea care face înconjurul lumii
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV CRBL a postat primele imagini dupa operatia de blefaroplastie. „Sper ca recuperarea sa fie usoara”
CRBL a postat primele imagini dupa operatia de blefaroplastie. „Sper ca recuperarea sa fie usoara”