Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE LUNAX - NO HEROES (NEW PW)

Sora cea mică a Lidiei Buble, frumoasă ca o prințesă în ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă. Lorena s-a măritat la 21 de ani

sora lidia buble nunta
Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a măritat. / Foto: Instagram

Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble, s-a măritat. Mezina familiei a îmbrăcat rochia de mireasă în care a arătat ca o prințesă și i-a jurat credință veșnică iubitului ei, Darius. Toată familia i-a fost alături.

Tânără, cu trăsături superbe și adepta simplității, Lorena, în vârstă de 21 de ani, a ales o rochie simplă, albă, cu mâneci bufante, la cununia civilă.

@lidiabubletok

Am ramas ultima😋😅🥹❤️ Te iubesc, LORI! Ai fost PERFECTA astazi! Casnicie binecuvantata!🙏

♬ original sound - Lidia Buble

Citește și: Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"

nunta sora lidia buble (5)

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a măritat. / Foto: Instagram

La nunta făcută în Bistrița, locul de baștină al mirelui, care e cu doi ani mai mare decât ea, sora Lidiei Buble a fost uimitor de frumoasă.

Rochia de mireasă a fost stil prințesă, cu mâneci bufante și corset. Cu părul prins într-un coc în care a avut înfipte 58 de agrafe, pentru a-i sta perfect toată seară, și un accesoriu strălucitor ce a jucat rol de coroniță, întreg look-ul Lorenei a fost desprins ca din basme. A avut chiar și o umbreluță pe care a folosit-o la pozele ce-i vor rămâne în albumul de nuntă. 

lorena buble nunta

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a măritat. / Foto: Instagram

Citește și: Lidia Buble, ipostaze senzuale printre așternuturi și într-un costum de baie roșu, într-un hotel de 2500 de euro pe noapte

Tot timpul cu zâmbetul pe buze la petrecerea de după ceremonia religioasă, tânăra a vărsat lacrimi când s-a filmat cu sora ei celebră, singura rămasă necăsătorită, dar care nu se grăbește să ajungă la altar, deși își dorește să facă și acest pas. Lidia se iubește cu afaceristul Horațiu Nicolau, cu 32 de ani mai mare decât ea.

nunta lorena buble (1)

Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a măritat. / Foto: Instagram

Lidia Buble vine dintr-o familie mare, cu 11 frați și surori, așa că și numărul nepoților este unul pe măsură. În plus, două dintre surorile ei sunt însărcinate acum.

Citește și: Lidia Buble, despre diferența de vârstă dintre ea și Horațiu Nicolau: „Am lângă mine un om care mă susține”

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
02 lidia buble (4)
Lidia Buble, ca o mireasă îndrăzneață, în alb complet, cu portjartierul la vedere. S-a inspirat de la ținuta Madonnei de acum 40 de ani
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Refugiul ales de Lidia Buble în timp ce se confruntă cu problemele de sănătate. Artista, senzuală în mijlocul naturii
04 nunta sora lidia buble
Lidia Buble, poză cu cei 6 frați și cele 4 surori, la nunta mezinei familiei. Între fratele cel mare și mireasă sunt 26 de ani
05 lidia buble
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble a ridicat temperaturile în Mykonos. Artista, bronzată și tonifiată, într-un costum de baie provocator

Lidia Buble a făcut furori în vacanța din Grecia. Artista în vârstă de 31 de ani a postat mai multe fotografii din Mykonos, în care își etalează silueta de invidiat.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”

Lidia Buble a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a publicat un videoclip în care apare dansând lasciv, purtând doar un cearșaf. Aflată în vacanță, artista în vârstă de 31 de ani a profitat de peisajele superbe și a creat conținut pentru rețelele de socializare. 

lidia buble
Lidia Buble, ipostaze senzuale printre așternuturi și într-un costum de baie roșu, într-un hotel de 2500 de euro pe noapte

După ce a lansat piesa "Buzele tale" și s-a ocupat de promovarea ei, Lidia Buble a plecat într-o vacanță. A început vara în forță, așa că avea nevoie și de relaxare. Cel mai probabil alături de iubitul ei, solista de 31 de ani a ajuns într-un hotel luxos din Grecia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie