Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DUA LIPA - HOUDINI (PROFM EDIT)

Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"

lidia buble
Lidia Buble / Foto: Instagram

Din exterior, viața vedetelor pare impecabilă, de invidiat și de dorit, dar și ele trec prin momente de cumpănă care le pun la grea încercare. Lidia Buble a povestit, într-o serie de InstaStories, că doi ani s-a confruntat cu o problemă de sănătate pe care nu o putea accepta și care i-a dat viața peste cap.

A făcut investigații medicale în București, dar rezultatele analizelor au făcut-o să caute ajutor și lămuriri și la Viena. Mai mult, Lidia a mărturisit că nu ar fi vrut să vorbească niciodată despre perioada dificilă, dar că a făcut-o la îndemnul tatălui ei, sperând ca povestea ei să-i ajute pe alții.

Citește și: Lidia Buble, ipostaze senzuale printre așternuturi și într-un costum de baie roșu, într-un hotel de 2500 de euro pe noapte

lidia buble

Lidia Buble / Foto: Instagram

Lidia Buble, diagnostic pe care l-a acceptat cu greu

"Fac asta doar la îndemnul tatălui meu, pentru că nu aș fi vrut să povestesc despre asta niciodată. (...) În urmă cu aproximativ doi ani, au început să-mi apară pe piele niște pete foarte ciudate, arătau ca niște eczeme roșii, mă mâncau, se extindeau din ce în ce mai mult. În primă fază, n-am prea băgat de seamă, în primele luni am crezut că e o alergie. Am ignorat total situația. După, am văzut că-mi apar pe față, pe tot corpul și am zis că e cazul să merg la dermatolog.

Am mers, mi-a prescris două-trei creme, niște pastiluțe pentru alergii, nu s-a întâmplat nimic. Se estompau petele, dar nu treceau. Când întrerupeam tratamentul, îmi reapăreau. Doctorul mi-a tăiat o bucățică mică de piele de pe braț și a trimis-o la un laborator în Viena. Mi-a zis că nu are vești bune pentru mine. Mi s-au tăiat picioarele. Nici nu voiam să aud ce vrea să-mi zică. Rezultatele arătau că am psoriazis. Aveam un nod în gât și mi-au țâșnit lacrimile din ochi. Mi-a zis că mi s-a declanșat pe fond de stres, de supărare. Am refuzat să cred că am așa ceva. Am mers la alt dermatolog și mi-a zis aceeași chestie. Am mers la un al treilea și i-am zis că mi-a ieșit și prin zonele intime, mi-a zis că e psoriazis. Nu voiam să accept. M-am dus la cel mai bun dermatolog din Viena. I-am arătat analizele și mi-a zis că nu crede că e psoriazis, dar că nu exclude în totalitate. Am plecat cu o rețetă cu niște creme și mi-a spus să fac niște analize. Am făcut tot ce mi-a zis, dar mi-au apărut tot mai multe pete. Nu știam dacă să-i anunț pe părinții mei, n-am vrut să-i îngreunez. Orice părinte suferă când știe că un copil de-al lui suferă. Am zis să-i spun și lui tati.

M-am dus acasă, mi-am luat inima-n dinți și i-am spus lui tati. Nu i-am zis diagnosticul, doar să se roage pentru mine că am niște probleme cu pielea. Am făcut o rugăciune simplă, am plecat de la el, mai trec vreo două luni, pielea mea era la fel. Au venit ai mei la București și le-am zis adevărul. Ne-am rugat, mi-a făcut ungerea cu untdelemn, m-am uitat imediat pe piele să văd dacă s-a întâmplat minunea și bineînțeles că nu. Dar, din ziua respectivă, nu mi s-au mai înmulțit. Cele care erau au dispărut de tot, nu mai am nici măcar una. Nu mi-a mai apărut nici măcar una de trei săptămâni. Nu mai am nimic. Datorită lui Dumnezeu. Am vrut să vă mărturisesc asta pentru că mulți vă confruntați cu probleme mult mai grave decât ale mele și credeți că nu există rezolvare. Poate cândva voi avea curajul să vă spun și cum am ajuns să am psoriazis, ca urmare a unor supărări care m-au necăjit. Multe nu sunt corecte în viața asta, important e să știm cum să trecem peste greutăți. Astăzi sunt bine, sunt liniștită", a povestit Lidia Buble fanilor ei.

Citește și: Lidia Buble, despre diferența de vârstă dintre ea și Horațiu Nicolau: „Am lângă mine un om care mă susține”

Galerie foto

Top citite
01 anca turcasiu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu. Artista a ajuns de urgență la spital: „Am scăpat de o infecție foarte puternică”
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble a ridicat temperaturile în Mykonos. Artista, bronzată și tonifiată, într-un costum de baie provocator
03 Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”
05 MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lidia buble
Lidia Buble, ipostaze senzuale printre așternuturi și într-un costum de baie roșu, într-un hotel de 2500 de euro pe noapte

După ce a lansat piesa "Buzele tale" și s-a ocupat de promovarea ei, Lidia Buble a plecat într-o vacanță. A început vara în forță, așa că avea nevoie și de relaxare. Cel mai probabil alături de iubitul ei, solista de 31 de ani a ajuns într-un hotel luxos din Grecia.

Halsey se confruntă cu noi probleme de sănătate
Halsey a luptat în secret cu două boli grave: „Sunt norocoasă că trăiesc!” Imaginile cu artista în lacrimi i-au impresionat pe fani

Halsey, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, și-a impresionat fanii din toate colțurile lumii, după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă. „Sunt norocoasă că sunt în viață”, le-a spus ea, printre lacrimi, prietenilor virtuali.

Celine Dion Wears a Distressed Denim Blazer for her appearance on WWHL
Celine Dion, despre boala incurabilă de care suferă: „Am fost fericită când am aflat ce este!” Primele simptome au apărut în 2008

Celine Dion, celebra artistă în vârstă de 56 de ani, a oferit noi detalii despre amploarea luptei sale cu sindromul persoanei rigide, dezvăluind că simptomele ei au început încă din 2008.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”
O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

FILM NOW De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat ce țări sunt în pericol
Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat ce țări sunt în pericol
DIGI SPORT Gino Iorgulescu: ”La spital mi-a cerut 3 milioane de euro!”. A venit replica soției victimei lui Mario Iorgulescu
Gino Iorgulescu: ”La spital mi-a cerut 3 milioane de euro!”. A venit replica soției victimei lui Mario Iorgulescu
DIGI FM Antonio, puștiul care la 8 ani abia putea lega câteva vorbe, iar la Evaluarea Națională a obținut rezultate admirabile, inclusiv 9.95 la matematică
Antonio, puștiul care la 8 ani abia putea lega câteva vorbe, iar la Evaluarea Națională a obținut rezultate admirabile, inclusiv 9.95 la matematică
UTV Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”